Öncelikle bekar anne misiniz? Neden vücudunuzun vitamine Minerale en cok ihtiyaç duyduğu zamanda patates yediniz? Neden eşiniz eve gelince YouTube'dan bakıp size çorba tavuk vs yapmadı? Neden geceden bti şeyler hazirlayip işini kolaylamadi?
Burada sorumsuzluk sadece ve sadece eşinizin. Sırf yakın oturuyorsunuz diye kimsenin sana yardim etme zorunluluğu yok ki. Çocuklarının babası aksamlari karısına, çocuklarına ve kendine yemen yapmaya erinmis, abinin karısı mi düşünecek de yapacak?
Diğerlerine gelince. Zaten anneligin ilk günlerini siz de biliyorsunuz. Mutlu olmuştur,aklinda tesekkur etmek vardır ama yoğunluktan çıkmıştır. Çok normal. Gecen gün bir devlet dairesinde bir kadın yasadışı yollardan numarami bulup özelden bana ulaştı bir konuda, gercekren çok çok çok hayra geçti. Hep gidip sorduğum için tanımış, hakkimi kaybetmemi istememiş. Telefonda teşekkür ettim ama ertesi gün o işimi hallettikten sonra da teşekkür mesajı atmak istedim. Ama metroya bin, ise git, çalış vs çıktı aklımdan. Sonra da üstünden çok zaman geçti diye yazamadım.
Olur yani böyle şeyler. Merak etmeyin, o içinden mutlu olmuştur