Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

bende bunları yaşarım diye korkuyorum :/ sonuç mükemmel olacaktır inşallah

canım çok geçmiş olsun önceki sayfalarda mesajın vardı kimse moral vermeyecekmi banaaaa diye
bak ameliyat geçti gitti maşalalh allah nazarlardan saklasın

Foruma giriş yaptığında BENİ HATIRLA seçeneğini işaretleki zaman aşımına uğrayıp çıkış yapmasın
Ha gayret,olacak olacak

ben bi kere yaptım arzum şimdi misal sayfaları kapattım ama pc den geçmişe girersem ve kk dan herhangi bi sayfayı tıklayınca açılan sayfada direk bilgilerim var bi türlü iptal edemedim şifremi değiştirdim yok olmuyo yine açılıyo.. benim oğlum pc yi çok kurcalar bi gün karıştırıp açacak diye geçmişi de siliyorum mecburen gizlilik ayarları profil ayarları baktım ama bi çözüm bulamadım malesef..

O zaman hani en üstte profilim,kullanıcı kontrol paneli yazıları varya ..İşte onların en sonunda ÇIKIŞ seçeneği var.Onu tıklayıp çıkış yaparsan forumu açtığında tekrar giriş yapmak zorunda kalırsın,açık kalmaz yani

sonrasında deneyimlerini mutlaka paylaş bekliyoruz

Canım en son durumun nedir acaba , ağrıların hala dinmedi mi ? göğüslerin istediğin gibi güzel duruyor mu ? çook çook geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum sana

Kızlar yardım edin her geçen gün daha iyim bugün ilk kez dışarı çıktım kısa bir yürüş yaptım evde de sürekli oturdum misafirlerim vardı ama artık akşam saati ağrılarım başladı. Enterasan olan yorulunca sadece sağ göğsüme kramp gibi ağrı giriyor ve sağ göğsüm daha şiş ( sol göğsüm ise daha şekle girdi şişlik geçti ağrıda olmuyor. Ne yapıcam ben bu normal midir?? Sol iyi :) sağ hala sıkıntılı çok korkutuyor beni..!

normal canım benim de sol daha erken şekle girdi sağda daha küçük protez olmasına rağmen hala çok şiş var merak etme düzelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…