Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Kızlar sma hastası Aren için yapılan izinli yardım kampanyası sona yaklaşıyor eğer yardımcı olmak isterseniz siz de instegramdan takip ederek para yardımında bulunabilir misiniz ? Çok az kaldı ama sona geldikçe az ilerlemeye başladı yardımlar . Haberiniz olur belki yardım etmem istersiniz diye paylaşmak istedim.

Pazar günü siteye giremeyebilirim o yüzden pazar günü niyetini de paylaşıyorum

kavs-i kuzah niyeti; 5 Mart Cumartesi (1750 tane)
Niyetim evlatlarımın salih/saliha, sağlıklı, başarılı kullar olmaları. Hepimizin Rabbim'in "razıyım" dediği kullar olmamız.
Eşimle hayırlı huzurlu yuvamın olması. Maddi ve manevi bereket için. Dünya müslümanlarının çoğalması ve birlikteliği için.
Bizim bilip bilmediğimiz tüm ihtiyaçlarınızın hayırlısıyla Rabbim tarafından karşılanması için.​

Butimar-

begonvil1985

Z zeynepmuratselo

5 528mucizemmm

Nefes0858

Umut_2019

goah

sunpineapple

@Sare6 - Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985

agustos72

Jawlensky

SUHAN

RedGirl

C Calcifer

Ssevincli

Aktif Lora

Migrenben

i p e k

R rana20

Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

ezgiisel niyeti; 6 Mart Pazar (1750 tane)
Adım Ezgi
Allahim sen benim gönlümde olanı bana hayırlı kıl. Emek verdiğim gireceğim sınavım için güzel sonuçlar elde etmemi nasip et. En kısa zamanda mesleğimi elime almayı atanmamı nasip et. Evliliğimin bana hayırlı olmasını, bolluk bereketli helal kazançlı mutlu huzurlu günleri yaşamamizi nasip et. Attığım her adımın hakkımda hayırlı olmasını nasip eyle. Gelmiş geçmiş bütün günahlarimizi affeyle. Ettiğimiz tövbelerimizi kabul eyle. Amin..

Butimar-

begonvil1985

Z zeynepmuratselo

5 528mucizemmm

Nefes0858

Umut_2019

goah

sunpineapple

@Sare6 - Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985

agustos72

Jawlensky

SUHAN

RedGirl

C Calcifer

Ssevincli

Aktif Lora

Migrenben

i p e k

R rana20

Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

kavs-i kuzah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…