- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kavs-i kuzah ve ezgiisel Arkadaşlarımızın niyetine okundu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahPazar günü siteye giremeyebilirim o yüzden pazar günü niyetini de paylaşıyorum
kavs-i kuzah niyeti; 5 Mart Cumartesi (1750 tane)
Niyetim evlatlarımın salih/saliha, sağlıklı, başarılı kullar olmaları. Hepimizin Rabbim'in "razıyım" dediği kullar olmamız.
Eşimle hayırlı huzurlu yuvamın olması. Maddi ve manevi bereket için. Dünya müslümanlarının çoğalması ve birlikteliği için.
Bizim bilip bilmediğimiz tüm ihtiyaçlarınızın hayırlısıyla Rabbim tarafından karşılanması için.
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
@Umut_2019
goah
sunpineapple
@Sare6 - Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Jawlensky
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
R rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
ezgiisel niyeti; 6 Mart Pazar (1750 tane)
Adım Ezgi
Allahim sen benim gönlümde olanı bana hayırlı kıl. Emek verdiğim gireceğim sınavım için güzel sonuçlar elde etmemi nasip et. En kısa zamanda mesleğimi elime almayı atanmamı nasip et. Evliliğimin bana hayırlı olmasını, bolluk bereketli helal kazançlı mutlu huzurlu günleri yaşamamizi nasip et. Attığım her adımın hakkımda hayırlı olmasını nasip eyle. Gelmiş geçmiş bütün günahlarimizi affeyle. Ettiğimiz tövbelerimizi kabul eyle. Amin..
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
@Umut_2019
goah
sunpineapple
@Sare6 - Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Jawlensky
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
R rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Ikisinide okudum Allah kabul etsinPazar günü siteye giremeyebilirim o yüzden pazar günü niyetini de paylaşıyorum
Niyetim evlatlarımın salih/saliha, sağlıklı, başarılı kullar olmaları. Hepimizin Rabbim'in "razıyım" dediği kullar olmamız.
Eşimle hayırlı huzurlu yuvamın olması. Maddi ve manevi bereket için. Dünya müslümanlarının çoğalması ve birlikteliği için.
Bizim bilip bilmediğimiz tüm ihtiyaçlarınızın hayırlısıyla Rabbim tarafından karşılanması için.
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
@Umut_2019
goah
sunpineapple
@Sare6 - Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Jawlensky
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
R rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
Adım Ezgi
Allahim sen benim gönlümde olanı bana hayırlı kıl. Emek verdiğim gireceğim sınavım için güzel sonuçlar elde etmemi nasip et. En kısa zamanda mesleğimi elime almayı atanmamı nasip et. Evliliğimin bana hayırlı olmasını, bolluk bereketli helal kazançlı mutlu huzurlu günleri yaşamamizi nasip et. Attığım her adımın hakkımda hayırlı olmasını nasip eyle. Gelmiş geçmiş bütün günahlarimizi affeyle. Ettiğimiz tövbelerimizi kabul eyle. Amin..
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
@Umut_2019
goah
sunpineapple
@Sare6 - Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Jawlensky
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
R rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Konu sahibi kaç okuyacaktı canım? Aynı mıydı?
evet canım aynıKonu sahibi kaç okuyacaktı canım? Aynı mıydı?
Evet canım 1750Konu sahibi kaç okuyacaktı canım? Aynı mıydı?
5 mart niyetini okudumPazar günü siteye giremeyebilirim o yüzden pazar günü niyetini de paylaşıyorum
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
@Umut_2019
goah
sunpineapple
@Sare6 - Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee
begonvil1985
agustos72
Jawlensky
SUHAN
RedGirl
C Calcifer
Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
R rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
Adım Ezgi
@Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
5 528mucizemmm
Nefes0858
@Umut_2019
goah
sunpineapple
@Sare6 - Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin