Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Allah razı olsun nurum . Rabbim seni ferahlatsın
Allah razı olsun dutum.
Bugünlerde hastalıklarla imtihana tabi tutuluyoruz. Gerçekten cok duaya ihtiyacım olduğu zaman sıra bana gelmiş.
Bana dua eden sen ve diğer tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.

R rana20 niyeti; 26 Şubat Cumartesi (1750 tane)
"Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Allahım ; Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlık ve huzuru eksik etme. Hayırlı helal kazançlar nasip et. Kızlarını hayırlı insanlarla karşılaştır, akıbetlerini hayr eyle, gönüllerinden geçirdikleri mesleği ömürlerine nasip et haklarında hayırlaştır, kolaylaştır, güzelleştir. Anne babasina ahirette davacı değil şefaatcı eyle. Aminnn "

PiXiEE komşusu

Butimar-

begonvil1985

Z zeynepmuratselo

5 528mucizemmm

Nefes0858

Umut_2019

goah

sunpineapple

Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985

agustos72

PiXiEE

Jawlensky

aypare ackerman

SUHAN

RedGirl

C Calcifer

Ssevincli

Aktif Lora

Sareben

Migrenben

Saliha40

i p e k

R rana20

Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

kavs-i kuzah

Madammor niyeti; 27 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)

Rabbim evlatlarima eşime aileme sevdiklerime ve tüm müslüman kardeşlerime sağlık huzur bereket nasip etsin. Hayirlisi ile güzel bir yere taşınabilmeyi nasip etsin sabrımızın mükafaatını nasip etsin bizlere Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarımın dualarınıda kabul eylesin...

PiXiEE komşusu

Butimar-

begonvil1985

Z zeynepmuratselo

5 528mucizemmm

Nefes0858

Umut_2019

goah

sunpineapple

Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985

agustos72

PiXiEE

Jawlensky

aypare ackerman

SUHAN

RedGirl

C Calcifer

Ssevincli

Aktif Lora

Sareben

Migrenben

Saliha40

i p e k

R rana20

Madammor

Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

kavs-i kuzah

26 subat ct Rana.....27 subat pz madamor.... icin okudum ....aminnn

R rana20 ve Madammor niyetine okundu Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah

Ssevincli için okudum. Rabbim duasını kabul etsin inşallah Geciktirdiğim için hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…