Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Cnm ben ozelden de demıstım tekrr dıyım. Okuyorum ben son 6 7 kısı kaldı her ne olursa olsun tamamlarım ıcınız rahat olsun dualarını ekran goruntusu aldım
canım senden yana bir sıkıntı yok geriden gelmiyorsun zaten .
diğer arkadaştan bir cevap gelmezse çıkarıcam o yüzde listedeki tüm arkadaşlara bilgi vermek amaçlı etiketledim herkesi

Listeden çıkarma konusunu kimsenin yalnış anlamasını istemem ama arkadaş yaklaşık bir hafta geriden geliyor. evet hepimizin işleri sağlık sorunları başka problemleri oluyor hepimiz geç okuyabiliyoruz ama geç okuduğumuz dönemleri bir şekilde telafi ediyoruz. bu telafiyi yaparkende ben mesela uykumdan feragat ederek hızlandırdım okumalarımı herkes bir şekilde yetişmeye çalışıyor listeye. ama böyle geriden okununca liste bitmiş olsa da okuyan eksik olduğu için dua listesini kapatamıyorum malesef yeni bir duayada geçemiyoruz . herkesin çok ayrı niyetleri var niyetlerin ve duaların fazla beklemesinden yada değilim öyle olunca içime sinmiyor.

Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı 28 şubat pazartesi gününe kadar okumaları günü gününe bitirmeyen arkadaşlarımı listeden çıkaracağım.
lütfen tüm arkadaşlarım bu yazımı dikkate alıp okumaların 28 şubattaki arkadaşa gelene kadarki kişileri bildirmiş olsunlar.

Gerekirse günü artırırız ama düzenli okuyan arkadaşlarla beraber ilerleriz.

1 - PiXiEE komşusu

2 - Butimar-

3- begonvil1985

4 - Z zeynepmuratselo

5 - 5 528mucizemmm

6 - @Btlaydnz23

7 - Nefes0858

8 - Umut_2019

9 - goah

10 - sunpineapple

11 - Sehrazat6

12 - @Bidar Sultan

13 - nursevdi

14 - V Vavin

15 - A anabel lee

16 - begonvil1985

17 - agustos72

18 - Morrmeneksee

19 - PiXiEE

20 - Jawlensky

21 - aypare ackerman

22 - SUHAN

23 - RedGirl

24 - C Calcifer

25 - Ssevincli

26 - Eymen-in Clnar-in Annesi

27 - Aktif Lora

28 - Sareben

29 - Migrenben

30 - Saliha40

31 - i p e k

32 - R rana20

33 - Madammor

34 - Cookiie

35 - Z zeynepmuratselo – eşi

36 - M MaviMabellee

37- Tiniminimavihanim

38 - @Mavera4268

39 - kavs-i kuzah

40- ezgiisel

Dua grubunda polemik vs karşıyım ama şu an yapılan hiç hoş değil. Sitede aktif gezip bu kadar etikete bir kere bile yazmaması buradaki bütün arkadaşlara yapılmış bir ayıptır. En başta da PiXiEE yapılmış ayıptır. her gün liste düzenlemek ve takip etmek kolay bir iş değil. Sonuna kadar haklısın

Kesinlikle bu konuda haklısın canım benimde dikkatimi çekti diğer yerler de aktif görüyorum ama senin etiketlere cevap vermiyor hoş bir davranış değil sende uğraşıyorsun emek ediyorsun siteye girip diğer yerlere yorumlar yazmaya vakti varsa buraya bildirim yapmayada vakti olduğunu düşünüyorum senin kararına saygılıyım canım duruma göre kendimize okuruz Allah senden razı olsun

Kızlar okuyorum inanın ki ama 1kişininkini 1 günde bitiremiyorum.. Daha önce hiç bu kadar çok sayıda dua ya girmemiştim büyük ihtimalle bu yüzden. Ama okuyacağım tamam bu akşam halledicem hepinizden özür dilerim.

Ayrıca mesajların ekran görüntüsünü almak zor ve vakit alıyorsa PiXiEE un toplu paylaştığı mesajındaki rozet benzeri sembole tiklayin (fesleğen yazısının yanındaki işaret) sonra yukardan profilinize tiklayinca" hesabınız ve favori" adında iki yazı çıkıyor orada favoriye basıp snowun mesajini ulaşıp hangi gün kime niyet varmış görebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Ekran görüntüsü almaktan daha kolay geliyor bana. Snow da yoğun tempoda biri haftasonu giremiyor kolay kolay, ona da yardımcı olalım bunca kişiyi takip etmek zor. Ben cesaret edemedim yapmaya mesela. Kendisine teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Sen bu uyarıyı kacıncıya yapıyorsun. Hic bısey söylemeden bile listeden cıkarmak hakkındır diye düsünüyorum. Liste bitmis hala bu uyarılar yapılmak zorunda bırakılıyo

Okudum iki kardeşime de canım. Allah kabul etsin.

Tiniminimavihanim esoşuma okudum Rabbim niyetini duasini kabul etsin aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…