- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.581
2 arkadaşa da okudum Allah kabul etsin inşallahB Bademmm388byebyeblackbird Umut_2019 @Cuel(mazeret sonra okuyacak )
Rainbow Peace ayseMsb kizlar Namaria arkadaşımız için okudunuz mu
Tamam kuzum ama ben yinede hatırlatmayı yaparimkizlar ben bir kac gun giremeyebilirim listeyi yazdim mutlaka okurum okundu olarak yazabilirsiniz
Amin inşallah canım hepinizden Allah razı olsun
Canım ben lulu icin okudum mu çok hastayım da kafam gitti iyice bir arkadaş mı var okumadığım?Tamam canim
Diger dualarida yazdinmi canim:))kizlar ben bir kac gun giremeyebilirim listeyi yazdim mutlaka okurum okundu olarak yazabilirsiniz
ismi azam duasini mi diyorsunDiger dualarida yazdinmi canim:))
Aynen canim :)ismi azam duasini mi diyorsun
Okudum canımUmut_2019 için okumayanlar(66 tane okunacak)
byebyeblackbird
Luniss
Luluuu94
@Cuel(mazeret)
M mer_4260
yalutserkan
ayseMsb
Evet canim okudun lulunun duası bitti :)Canım ben lulu icin okudum mu çok hastayım da kafam gitti iyice bir arkadaş mı var okumadığım?
Sahire için okudum Allah kabul etsin inşallahOKUNAN DUA : 1000 İHLAS SURESİ
KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI : KİŞİ BAŞI HERKES 66 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHİBİ 76 TANE OKUYACAK
DUA OKUNACAK KİŞİ:SAHİRE GÖKÇE
OKUMADA SON GÜN:SALI SABAHI
Umut_2019 Sahire Gökçe nin duası;
Benim duam hayirlisiyla borçlarımi odeyebilmek. 25 mart 2020 deki durusmamda davamızdan haklarımı alabilmek.
B Bademmm388
byebyeblackbird
Luniss
Kafiyesizsiir
Luluuu94
Namaria
Umut_2019
ftemiz
@Cuel
M mer_4260
Rainbow Peace
yalutserkan
ayseMsb
H M
@15yusra11
Fadime kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahismim Fadime, duam Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı ile kabul olmasını, kendimi gösterebileceğim ve hakettiğim maaşı alabileceğim, devamlı olacak bir iş nasip et Allahım. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.