- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.521
çok iyi olur canım
C Calcifer sen okumuştun pardon canımUmut_2019 için okumayanlar; 2 Şubat Çarşamba (1750 tane)
@Bidar Sultan
aypare ackerman
C Calcifer
Saliha40
Aminnn Allah razı olsun hepinizden kızlar.
Öyle dedim zatenBence de önden okuyan arkadaşlar bildirimleri kimin günüyse o zaman yapsalarPiXiEE arkadaşımızda karışıklık yaşamaz ben bile sayfayı okuyorken karıştırıyorum
evet aslında o şekilde olursa bende çok rahatlamış olurum çünkü fazla karıştırmaya başladım bu aralar :)Bence de önden okuyan arkadaşlar bildirimleri kimin günüyse o zaman yapsalarPiXiEE arkadaşımızda karışıklık yaşamaz ben bile sayfayı okuyorken karıştırıyorum
Ben okudum demiştim.
pardon canımBen okudum demiştim.
goah niyeti; 3 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
PiXiEE komşusu
@Butimar-
@begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
goah
@sunpineapple
@Sare6
@Bidar Sultan
@nursevdi
V Vavin
A anabel lee
@begonvil1985
@agustos72
@Morrmeneksee
PiXiEE
@Tosun Pasa
aypare ackerman
@SUHAN
RedGirl
C Calcifer
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Aktif Lora
@Sareben
Migrenben
Saliha40
@N u r
R rana20
@Hogwartss
Z zeynepmuratselo – eşi
@BlueBerry4268
@kavs-i kuzah
canim hasta oldum haber vermek icin girdim. bugün okuyamam sanırım ama hepsine devam edeceğim merak etme
Arkadaşım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallahgoah niyeti; 3 Şubat Perşembe okunacak (1750 tane)
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
PiXiEE komşusu
@Butimar-
@begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
goah
@sunpineapple
@Sare6
@Bidar Sultan
@nursevdi