- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #15.481
Canım cezalı olmana ragmen bize ulasmaya çalıştığın ve böyle düşünceli davrandigin için teşekkür ederimARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM BİR KAÇ GÜNDÜR GİREMİYORDUM HESABIMA (CEZA YEMİŞİM DAHA ÖNCE YAZDIĞIM BİR İÇERİĞİ SİLDİĞİM İÇİNMİŞ) TEKRAR AYRI BİR HESAP AÇIP SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM BU DA YASAK OLDUĞU İÇİN HEM CEZAM UZADI HEM O HESABIM KAPANDI TAMAMEN BENİM SİTEYİ TAM OLARAK KULLANMAYI BİLMEDİĞİMDEN KAYNAKLANDI . SİTEYLE BİR ŞEKİLDE KONUŞUP SİZLERE HABER VERMESİNİ RİCA ETTİM ONLARA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİLENDİKLERİ İÇİN . OKUDUM BİLDİRİMİ YAPAMASAM DA MESAJLARI TAKİP ETTİM VE OKUMAM GEREKEN ARKADAŞLARA OKUDUM DUALARINI ETTİM . BU AKSİLİKTEN DOLAYI HEPİNİZDEN TEKRARDAN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN
Z zeynepmuratselo 5 528mucizemmm @Btlaydnz23 Umut_2019 Nefes0858 için okudum dualarını ettim Allah dualarınızı tez vakitte kabul eylesin kızlar
PiXiEE bugünkü arkadaş için okuyamadım şehir dışındaydım yarınki arkadaşla birlikte tamamlıcam inşAllah
Rica ederimCanım cezalı olmana ragmen bize ulasmaya çalıştığın ve böyle düşünceli davrandigin için teşekkür ederim
canım karışıklık oluyor evet haklısın o karışıklığın önüne geçmek için günlük sırası gelen arkadaşı sabahları paylaşıyorum yine de karışıklık oluyor mu ? dün genel listeyipaylşmıştım tekrar paylaşmıcam öncen giden arkadaşlar ekran görüntüsü alıyorlar. Bu günden itibaren günlük paylaşım yapıcam o şekilde olur mu canım ?PiXiEE canım benım ılerıye donuk herkesın nıyetını paylasmıssın kı en son kıme okudugumda bulamıyorum sayfa o kadar dolu karısık kı canım ılk basta daha ıyıydı bu kadar karısmıyordu ılerden okuyan okusun sonucta lıste var kısılerın adı yazıyor zamanı gelınce okudum dıcek bunda zor bırsey yok ilh kural gıbı olsun lutfen canım
canım genel lıste paylasma kımın sırası geldı ıse onu paylaş canım benımcanım karışıklık oluyor evet haklısın o karışıklığın önüne geçmek için günlük sırası gelen arkadaşı sabahları paylaşıyorum yine de karışıklık oluyor mu ? dün genel listeyipaylşmıştım tekrar paylaşmıcam öncen giden arkadaşlar ekran görüntüsü alıyorlar. Bu günden itibaren günlük paylaşım yapıcam o şekilde olur mu canım ?
KIZLAR LÜTFEN OKUMALARI HIZLANDIRALIM DUALAR FAZLA BEKLEMESİN
Z zeynepmuratselo için okumayanlar; 29 Ocak Cumartesi (1750 tane)
Sareben
5 528mucizemmm için okumayanlar; 30 Ocak Pazar (1750 tane)
Sareben
@Btlaydnz23 için okumayanlar; 31 Ocak Pazartesi (1750 tane)
@Bidar Sultan
aypare ackerman
Aktif Lora
Sareben
BlueBerry4268
Nefes0858 için okumayanlar; 1 Şubat Salı (1750 tane)
Butimar-
@Bidar Sultan
aypare ackerman
Eymen-in Clnar-in Annesi
Aktif Lora
Sareben
R rana20
BlueBerry4268
umut için okudum Allah kabul etsin.Umut_2019 niyeti; 2 Şubat Çarşamba okunacak
Ya Rabbi Mesude kızı Sahire Gökçe kuluna hidayet nasip eyle. Devam eden davalarında en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı ve hakkını alıp tahsil etmeyi nasip eyle Amin Amin Amin
Butimar-
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Btlaydnz23
Nefes0858
Umut_2019
sunpineapple
Sehrazat6
@Bidar Sultan
nursevdi
V Vavin
A anabel lee