- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.109
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.841
70 bin SÜBHANALLAHİ ve BİHAMDİHİ de olabilirkızlar bu duamız bitince herkese toplam 70 bin La ilahe illallah okuyalım ım ne dersiniz. 70 bini kişi sayısına böleriz
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-
agustos72
@Cuel
@Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
aslında aklımda 12 bin besmele de var. sizlerin şunu okuyalım dedikleri varsa onlarıda söyleyin kızlar
Ben katilamicam cnm doğumum yaklaştı, inşallah en yakın zamanda dönerim yine aranızakızlar bu duamız bitince herkese toplam 70 bin La ilahe illallah okuyalım ım ne dersiniz. 70 bini kişi sayısına böleriz
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-
agustos72
@Cuel
@Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
aslında aklımda 12 bin besmele de var. sizlerin şunu okuyalım dedikleri varsa onlarıda söyleyin kızlar
Hayırlı sağklı doğum olur inşallah canım Allah şimdiden sağlıklı ömürler nasip etsin. Çok uzak kalma bizden :)Ben katilamicam cnm doğumum yaklaştı, inşallah en yakın zamanda dönerim yine aranıza
Amin insallah cnm sağol, bakalim paşam cok yaramaz olmazsa gelirim en yakın zamandaHayırlı sağklı doğum olur inşallah canım Allah şimdiden sağlıklı ömürler nasip etsin. Çok uzak kalma bizden :)
Bu sefer bende katılamıycam canımkızlar bu duamız bitince herkese toplam 70 bin La ilahe illallah okuyalım ım ne dersiniz. 70 bini kişi sayısına böleriz
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-
agustos72
@Cuel
@Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
tamam canımBu sefer bende katılamıycam canım
Ben katılırım inşallah70 bin SÜBHANALLAHİ ve BİHAMDİHİ de olabilir
henüz belli değil canım bu duamız yarın bitecek istersen ekleyim seni listeyeKaç okuma olacak kişi başına ben de katılmak isterim
Olur canımhenüz belli değil canım bu duamız yarın bitecek istersen ekleyim seni listeye
OLUR CANIM LA İLAHE İLLAHLAHkızlar bu duamız bitince herkese toplam 70 bin La ilahe illallah okuyalım ım ne dersiniz. 70 bini kişi sayısına böleriz
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-
agustos72
@Cuel
@Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
olur canım, mazeretliykende okunabilen herşeye ben varım canım. Diğer türlü biriktirince zorlanıyorumkızlar bu duamız bitince herkese toplam 70 bin La ilahe illallah okuyalım ım ne dersiniz. 70 bini kişi sayısına böleriz
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-
agustos72
@Cuel
@Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 21 Ocak Cuma günü okunacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
V Vavin niyeti;
Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-
agustos72
@Cuel
@Umut_2019
@Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
okudum canım,Allah kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 21 Ocak Cuma günü okunacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
V Vavin niyeti;
Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
@goah
burcusami
@hmtbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Butimar-