Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”

Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 20 Ocak Perşembe günü okunacak

Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir

Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.

sunpineapple sunpineapple niyeti;
Allah'ım günahlarımı affet, başımdaki dertlerden, müsibetlerden, çektiğim korkulardan beni kurtar, beni feraha çıkar tez vakitte. Sevdiklerimle sağlık, mutluluk, huzur ve bolluk bereket içinde yaşayayım. Sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et. Sevdiklerimle uzun ömürler nasip et. Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul et. Amin.

@Ada-anne

@Btlaydnz23

Jawlensky Jawlensky

PiXiEE PiXiEE

goah goah

burcusami burcusami

Bynnbbssrra Bynnbbssrra

begonvil1985 begonvil1985

Z zeynepmuratselo

Butimar- Butimar-

agustos72 agustos72

Cuel Cuel

Umut_2019 Umut_2019

Aktif Lora Aktif Lora

sunpineapple sunpineapple

V Vavin

nursevdi nursevdi
sunpineapple sunpineapple için okudum Allah kabul etsin 🤲🏻

Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 20 Ocak Perşembe günü okunacak

Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.

Allah'ım günahlarımı affet, başımdaki dertlerden, müsibetlerden, çektiğim korkulardan beni kurtar, beni feraha çıkar tez vakitte. Sevdiklerimle sağlık, mutluluk, huzur ve bolluk bereket içinde yaşayayım. Sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et. Sevdiklerimle uzun ömürler nasip et. Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul et. Amin.

@Ada-anne

@Btlaydnz23

Jawlensky Jawlensky

PiXiEE PiXiEE

goah goah

burcusami burcusami

Bynnbbssrra Bynnbbssrra

Z zeynepmuratselo

Butimar- Butimar-

agustos72 agustos72

Cuel Cuel

Umut_2019 Umut_2019

Aktif Lora Aktif Lora

V Vavin

nursevdi nursevdi
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah

@Ada-anne

@Btlaydnz23

Jawlensky Jawlensky

PiXiEE PiXiEE

goah goah

burcusami burcusami

Bynnbbssrra Bynnbbssrra

Z zeynepmuratselo

Butimar- Butimar-

agustos72 agustos72

Cuel Cuel

Umut_2019 Umut_2019

Aktif Lora Aktif Lora

V Vavin

nursevdi nursevdi
okudum canım bende, Allah kabul etsin

kızlar Bynnbbssrra Bynnbbssrra arkadaşımızın özel bir durumu varmış interneti de olmadığı için siteye giremiyor. onun dualarını elimden geldiğince ben okumaya çalışacağım. Dua ederken onun bu zor durumdan kurtulması için dualarınıza eklerseniz belki bizim de bir katkımız olur rahata çıkması için

Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 21 Ocak Cuma günü okunacak

V Vavin niyeti;
Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum

@Ada-anne

@Btlaydnz23

Jawlensky Jawlensky

PiXiEE PiXiEE

goah goah

burcusami burcusami

Bynnbbssrra Bynnbbssrra

Z zeynepmuratselo

Butimar- Butimar-

agustos72 agustos72

Cuel Cuel

Umut_2019 Umut_2019

Aktif Lora Aktif Lora

V Vavin

nursevdi nursevdi

kızlar Bynnbbssrra Bynnbbssrra arkadaşımızın özel bir durumu varmış interneti de olmadığı için siteye giremiyor. onun dualarını elimden geldiğince ben okumaya çalışacağım. Dua ederken onun bu zor durumdan kurtulması için dualarınıza eklerseniz belki bizim de bir katkımız olur rahata çıkması için
100 tane okudum onun adına bir arkadaştan düşebilirsin canım

X