- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.821
sunpineapple için okudum rabbim niyetini kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sunpineapple için okudum Allah kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 20 Ocak Perşembe günü okunacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
sunpineapple niyeti;
Allah'ım günahlarımı affet, başımdaki dertlerden, müsibetlerden, çektiğim korkulardan beni kurtar, beni feraha çıkar tez vakitte. Sevdiklerimle sağlık, mutluluk, huzur ve bolluk bereket içinde yaşayayım. Sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et. Sevdiklerimle uzun ömürler nasip et. Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul et. Amin.
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 20 Ocak Perşembe günü okunacak
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
sunpineapple niyeti;
Allah'ım günahlarımı affet, başımdaki dertlerden, müsibetlerden, çektiğim korkulardan beni kurtar, beni feraha çıkar tez vakitte. Sevdiklerimle sağlık, mutluluk, huzur ve bolluk bereket içinde yaşayayım. Sağlıkla hayırlı bir evlat nasip et. Sevdiklerimle uzun ömürler nasip et. Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul et. Amin.
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
okudum canım bende, Allah kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
sunpineapple niyeti;
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
çok sağol canım Allah razı olsun
Okudum canimCuel için okumayanlar;
Cuel
Aktif Lora için okumayanlar;
Bynnbbssrra
Cuel
sunpineapple için okumayanlar;
@Btlaydnz23
Bynnbbssrra
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
100 tane okudum onun adına bir arkadaştan düşebilirsin canımkızlar Bynnbbssrra arkadaşımızın özel bir durumu varmış interneti de olmadığı için siteye giremiyor. onun dualarını elimden geldiğince ben okumaya çalışacağım. Dua ederken onun bu zor durumdan kurtulması için dualarınıza eklerseniz belki bizim de bir katkımız olur rahata çıkması için
sunpineapple içün okudum. Rabbim niyetini kabul etsin inşallahCuel için okumayanlar;
Cuel
Aktif Lora için okumayanlar;
Bynnbbssrra
Cuel
sunpineapple için okumayanlar;
@Btlaydnz23
Bynnbbssrra
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora