- 23 Mayıs 2020
- 7.840
- 17.095
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.781
Evet canım o duaya baslanilacakmisRabbi yesir değil mi canım? Evet katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım o duaya baslanilacakmisRabbi yesir değil mi canım? Evet katılmak isterim
Katılırımbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
@Tospaagtd
Z zeynepmuratselo
@burcusami
@Aktif Lora
@Eda1996
@Tosun Pasa
@agustos72
@honeymilkkk
@yalutserkan
@Luluuu94
goah
nursevdi
@aypare ackerman
Kızlar yeni duaya başlayacağız katılmak ister misiniz adını yazamadigim arkadaşlarım kusura bakmasın eski listelerden toplamaya çalıştım elimden geldiğince
İsterim canımKızlar yeni duaya başlayacağız katılmak ister misiniz
Ben de katılırımbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
@Tospaagtd
Z zeynepmuratselo
@burcusami
@Aktif Lora
@Eda1996
@Tosun Pasa
@agustos72
@honeymilkkk
@yalutserkan
@Luluuu94
goah
nursevdi
@aypare ackerman
Kızlar yeni duaya başlayacağız katılmak ister misiniz adını yazamadigim arkadaşlarım kusura bakmasın eski listelerden toplamaya çalıştım elimden geldiğince
Evet ben katılırımbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
@Tospaagtd
Z zeynepmuratselo
@burcusami
@Aktif Lora
@Eda1996
@Tosun Pasa
@agustos72
@honeymilkkk
@yalutserkan
@Luluuu94
goah
nursevdi
@aypare ackerman
Canım arkadaslardan dönüş oldu sayıyı günü belirle istersen başlayalım inşallahBen ‘la ilahe ente subhaneke ‘ demiştim ama başka bir arkadaş rabni yesir okumak istedi. O şekilde başlangıç olarak rabbi yesir okuyalım dedik
Herkese ayrı ayrı okunmayacak mi?Sayımız kalabalıklaştı
Pazartesi yani yarın (15.11.2021) başlayalım demiştik.
Herkes okuduğu kadar bildirim yapsa gün içinde pazar gününe kadar toplam 100.000 rabbi yesir okuyabilir miyiz ?
gunluk sayı bıldırsen daha ıyı olur canımSayımız kalabalıklaştı
Pazartesi yani yarın (15.11.2021) başlayalım demiştik.
Herkes okuduğu kadar bildirim yapsa gün içinde pazar gününe kadar toplam 100.000 rabbi yesir okuyabilir miyiz ?
ve ne okuyacagız canımgunluk sayı bıldırsen daha ıyı olur canım
Rabbi yesir duasıve ne okuyacagız canım
Toplu okuyoruz sandım ben. Yöneticimiz yok ben de bilemiyorum bu işleriHerkese ayrı ayrı okunmayacak mi?
Ben bu şekilde katilmayayim madem. Herkesin okuyacağı sayı belli iken hak geçmesin diye savsaklamadan okuyordum. Ama bu şekilde kendime guvenemedim. Ne de olsa okuyanlar var diyerek biraz daha rahat takılabilirim böyle. Ama o da hoş olmaz. Başka bir gruba katılırım ama şimdiden Allah kabul etsin sizlerin dualariniToplu okuyoruz sandım ben. Yöneticimiz yok ben de bilemiyorum bu işleri
Teşekkür ederiz. Yönetebilecek arkadaş varsa o yönlendirsinBen bu şekilde katilmayayim madem. Herkesin okuyacağı sayı belli iken hak geçmesin diye savsaklamadan okuyordum. Ama bu şekilde kendime guvenemedim. Ne de olsa okuyanlar var diyerek biraz daha rahat takılabilirim böyle. Ama o da hoş olmaz. Başka bir gruba katılırım ama şimdiden Allah kabul etsin sizlerin dualarini