- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.305
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.761
Ben katılırım begonvil1985 katilir misin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende katılabilir miyimDUA LISTEMIZ KATILMAK ISTEYEN HERKESE ACIKTIR HER YENI LISTEDE YENI DUA BELIRLEYIP DUAYA KATILAN KISILERE SIRASI GELINCE OKUMA YAPILIYOR KATILMAK ISTEYEN BENDE KATILABILIR MIYIM DIYE BILDIRIM YAPABILIR
Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinlediğini söylemiştir:
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
Gelin hep birlikte yeni dualar belirleyip birbirimizin hacetinin kabul olması için farklı farklı nefeslerden birbirimize dua edelim Allah dualarimizi kabul eylesin Amin
Ben etiketleyeyim onları. Onlar da bekliyordur belki yeni duayıDaha önce duaya katılan herkesi etkiletleyeyim mi ? Çekiniyorum açıkçası rahatsız etmekten :)
Beni de ekleyin kızlarBen etiketleyeyim onları. Onlar da bekliyordur belki yeni duayı
E Eda1996
begonvil1985 begonvil1985
agustos72 agustos72
Cuel Cuel
@Byrmsyda1[/USER]
tr_lelli tr_lelli
PiXiEE PiXiEE
5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo Z zeynepmuratselo
burcusami burcusami
Aktif Lora Aktif Lora
nursevdi nursevdi
goah goah
Jawlensky Jawlensky
Umut_2019 Umut_2019
Luluuu94 Luluuu94
honeymilkkk honeymilkkk
yalutserkan yalutserkan
aypare ackerman aypare ackerman
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
E Eda1996 E Eda1996
duâ nedir canım?Ben katılırım begonvil1985 katilir misin canım
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzaliminduâ nedir canım?
bende katılmak isterim canımLa ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
bende katılmak isterim canım
Ben ‘la ilahe ente subhaneke ‘ demiştim ama başka bir arkadaş rabni yesir okumak istedi. O şekilde başlangıç olarak rabbi yesir okuyalım dedikButimar- bende katılırım canım ama karışıklık olmasın bi yerde rabbi yessir ayeti bi yerde la ilahe illa ente sübhaneke ayeti hangisi ??
Kızlar yeni duaya başlayacağız katılmak ister misinizOkudum
Rabbi yesir değil mi canım? Evet katılmak isterimbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
E Eda1996
Jawlensky
agustos72
honeymilkkk
yalutserkan
Luluuu94
goah
nursevdi
aypare ackerman
Kızlar yeni duaya başlayacağız katılmak ister misiniz adını yazamadigim arkadaşlarım kusura bakmasın eski listelerden toplamaya çalıştım elimden geldiğince
Snow çok teşekkürler etiketledigin için önceki etiketleri görmemişim. Katılmak isterim sayi nedirbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
E Eda1996
Jawlensky
agustos72
honeymilkkk
yalutserkan
Luluuu94
goah
nursevdi
aypare ackerman
Kızlar yeni duaya başlayacağız katılmak ister misiniz adını yazamadigim arkadaşlarım kusura bakmasın eski listelerden toplamaya çalıştım elimden geldiğince
Ben simdi tefriciye okuyorum kendim icin katılamıcam. Liste bitince tekrar baslarsa o zaman katılabilirimbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
E Eda1996
Jawlensky
agustos72
honeymilkkk
yalutserkan
Luluuu94
goah
nursevdi
aypare ackerman
Evet canım katılıyorum inşallahbegonvil1985
Cuel
@Byrmseyda2505
tr_lelli
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
E Eda1996
Jawlensky
agustos72
honeymilkkk
yalutserkan
Luluuu94
goah
nursevdi
aypare ackerman
Canım sanırım tam belli değil liste oluşunca arkadaş bilgilendirme yapacaktırSnow çok teşekkürler etiketledigin için önceki etiketleri görmemişim. Katılmak isterim sayi nedir