- 23 Mayıs 2020
- 7.840
- 17.095
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.821
tamam canım senin adını 3 kere yazarımCanım eğer kişi fazlalığı yoksa benim annem ve kardeşimi de eklermisin listeye onların hesabı yok ben hepimizinkini yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım senin adını 3 kere yazarımCanım eğer kişi fazlalığı yoksa benim annem ve kardeşimi de eklermisin listeye onların hesabı yok ben hepimizinkini yazarım
kızlar Iron Butterfly arkadaşımızın yiğeni yoğun bakımdaymış ilk onunla başlasak uyar mı sizlerede"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür.
2 kişi üst üste bildirim yapmayan kişi listeden çıkarılacaktır
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Kızlar bana özelden niyetlerinizi yazar mısınız. yarın başlayalım duamıza
ekledim canımCanım benim arkadaşımı da ekler misin listeye oda katılır efsunn210102
Kızlar ben bir süre siteye girmeyeceğim. Listeden ayrılmak istiyorum izninizle. Hakkınızı helal edin Edeceğiniz dualarınız kabul olur inşallahniyetlerini yazmayan arkadaşlar niyetlerini yazabilirler mi
sende hakkını helal et canım inşallah başka dua da beraber oluruzKızlar ben bir süre siteye girmeyeceğim. Listeden ayrılmak istiyorum izninizle. Hakkınızı helal edin Edeceğiniz dualarınız kabul olur inşallah
Insallahsende hakkını helal et canım inşallah başka dua da beraber oluruz
Bende niyetimi yazmıştım özelden Tüp bebek tedavisi görüyorum transferimi bekliyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim niyetim budur."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 20 kasım cumartesi günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Byrmseyda1 arkadaşımızın niyeti;
Benim yeğenim 4 yaşında yoğum bakımda onun için dua istiyorum
okuyan arkadaşlar beni etiketleyip okudum diye bildirim yapsın lütfen.
Evet canım kaydettim sıra gelen arkadaşın niyetini yaziyorum seninkini de soran gelince yazicam sırayla okuyoruz herkeseBende niyetimi yazmıştım özelden Tüp bebek tedavisi görüyorum transferimi bekliyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim niyetim budur.
Tamamdır sağolasın.Evet canım kaydettim sıra gelen arkadaşın niyetini yaziyorum seninkini de soran gelince yazicam sırayla okuyoruz herkese
PiXiEE okudum canım Iron Butterfly niyetine allah kabul etsin rabbim Ebrar Alyama şifalar versin evine sağ sağlim dönmeyi nasip etsin inşalllah."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 20 kasım cumartesi günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Byrmseyda1 arkadaşımızın niyeti;
Benim yeğenim 4 yaşında yoğum bakımda onun için dua istiyorum
okuyan arkadaşlar beni etiketleyip okudum diye bildirim yapsın lütfen.