- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.721
Ne okuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne okuyorsun
Salatı tefriciyeNe okuyorsun
Bana biraz yardım eder misin kusura bakma rahatsız ediyorum salatı tefriciye okuyorum evlilik niyetiyleArkadaşlar yeni liste oluşturulurken beni de etiketler misiniz
10 tane okudumBana biraz yardım eder misin kusura bakma rahatsız ediyorum salatı tefriciye okuyorum evlilik niyetiyle
Canım yeni gördüm kusura bakma bu gece yola çıkıyoruz iki gün sonra başlasam olur mu. Abdestli mi okumak gerekiyor
Canım senin için de okurum ama iki gun sonra baslayabilirim geç mi kalmış oluyorum
Bende bekliyorum hevesle yeni duamızıDua arkadaşlarımı özledim Kafiyesizsiir yine topla bizi
Burda yazan ilk 4 kisi icin olan duayı okudugumu yazmıstım önceki mesajlarda. Burda yazan okumadıgım son 6 kisi icin de toplam 600 tane okumayı tamamladım. Allah kabul etsin@Tospaagtd Tuğçe ve Z zeynepmuratselo için okumayanlar
F Flower__
@burcusami ve @Aktif Lora için okumayanlar
aypare ackerman
@nursevdi ve @goah için okumayanlar
aypare ackerman
F Flower__
Jawlensky Merve Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar
aypare ackerman
honeymilkkk
@Aktif Lora
F Flower__
Luluuu94 oya ve honeymilkkk Burcu için okumayanlar
aypare ackerman
@Aktif Lora
@Byrmseyda2505
F Flower__
yalutserkan Tulay ve aypare ackerman için okumayanlar
aypare ackerman
honeymilkkk
@Aktif Lora
@tr_lelli
@Byrmseyda2505
F Flower__
@Cuel
Allah razı olsn cnm senden sınavında başarılar dilerim Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar ben yonetemeyecegim artık hem işlerim yoğun hem çok önemli sınavım var ona hazirlanacagim liste oluşturup devam ettirmek isteyen olursa devam edebilirsiniz burdan Allah a emanet olun beni de dualarinizda unutmayın
Teşekkür ediyorum Allah razi olsun dualarinizda unutmayın insaAllah senin de her şey gönlünce olur canım güzel haberlerini alırız ❤Allah razı olsn cnm senden sınavında başarılar dilerim Allah gönlüne göre versin inşallah
Bize çok emeğin geçti çok teşekkürler canım. Hakkını helal et inşallah muradına erersinTeşekkür ediyorum Allah razi olsun dualarinizda unutmayın insaAllah senin de her şey gönlünce olur canım güzel haberlerini alırız ❤
Sizlerde helal edin amin canım insaAllah hepimiz için olur❤hesabımı şimdilik kapatıyorum tekrar görüşürüz hepinizle insaAllah ❤Bize çok emeğin geçti çok teşekkürler canım. Hakkını helal et inşallah muradına erersin
İnşallah cnm çok tşk ederimTeşekkür ediyorum Allah razi olsun dualarinizda unutmayın insaAllah senin de her şey gönlünce olur canım güzel haberlerini alırız ❤