- 12 Kasım 2013
- 2.475
- 4.243
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.281
honeymilkkk burcu arkadaşımız içindi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımhoneymilkkk burcu arkadaşımız içindi.
Evet canım nursevdi arkadaşımız söyledi okudum
Canim su eksikler bir tamamlansinda başlayacağız InsaAllah büyük ihtimal pazar günü başlarız evet anlamini yazacağım insaAllah duayı bana agzi duali bir teyze önermişti hacetin oldugu zaman bol bol oku diye anlami da cok guzel zatenbirde sıradaki duayı ne için başlayacağız canım hani böyle açıklamaları oluyor duaların nelere iyi geldiği falan yazıyor ya öyle bir paylasim yapacak misin Kafiyesizsiir
Var canim olmaz miBaşka eksik kaldı mı canim Kafiyesizsiir
2000 alıyorum canım ben KafiyesizsiirVar canim olmaz mi
braindamage için okunacak beş bin kaldı onun için 3000 ben aldım
Kalan 2000
F Flower__ arkadaş vardı okumayan oda okuyacağı ozel den bildirdi
Allah razi olsun canım hakkınızı helal edin ❤2000 alıyorum canım ben Kafiyesizsiir
Ahh kiyamam ya yogunluktan girmeyi unutmusum keske haberim olsaydi ne hakki estağfurullah sen helal et canimLuluuu94 canim senin için okumayan iki arkadaş yerine okudum duan bitti Allah kabul etsin gecikme için hakkını helal et ❤
Yok canım bitti eksiklerVarsa daha eksik bende alabilirim
honeymilkkkhoneymilkkk canım senin için braindamage yerine kızlarla okuduk Z Zeynahatunn diğer kızlara okumamisti ama senin icin okumuş sende okuduktan sonra senin duan bitmiş olacak Allah kabul etsin
Yeni duaya geçeceğizKızlar dua okunuyor mu hala