- 23 Mayıs 2020
- 7.842
- 17.123
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #13.321
Şimdi gördüm bildirim gelmedi yeni baslicam ama yetiştirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bu aralar çok yoğunum katılamayacağımDuamiz;
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
begonvil1985 İrem duasi;
Bismillahirrahmanirrahim .Allah’ım sen en gizli edilen duâları bilirsin, sessizce akıttığımız gözyaşlarını silensin, gönlümüzden geçen niyetleri bilirsin. Allah’ım İrem kulunun uğradığı haksızlıktan temize çıkmasını sağla. Kibirle ismini karalamaya çalışanlara izin verme. Sözleriyle canını yakmaya çalışanlara müsade verme. Kulun susarken, hakkını arayamazken , Sen onun hakkını savun. Yuvasına birlik, kazancına bereket ver. Amin
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
burcusami
therewillbeaday
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
@Byrmsyda1
Kelebegimmmxxxx
MelayMeltem
B Balbocegi25
agustos72
yalutserkan
aypare ackerman
begonvil1985 Irem için okumayanlarDuamiz
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
begonvil1985 İrem duasi;
Bismillahirrahmanirrahim .Allah’ım sen en gizli edilen duâları bilirsin, sessizce akıttığımız gözyaşlarını silensin, gönlümüzden geçen niyetleri bilirsin. Allah’ım İrem kulunun uğradığı haksızlıktan temize çıkmasını sağla. Kibirle ismini karalamaya çalışanlara izin verme. Sözleriyle canını yakmaya çalışanlara müsade verme. Kulun susarken, hakkını arayamazken , Sen onun hakkını savun. Yuvasına birlik, kazancına bereket ver. Amin
begonvil1985 OKUDU
F Flower__ OKUDU
Cuel OKUDU
tr_lelli OKUDU
PiXiEE OKUDU
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
burcusami OKUDU
therewillbeaday
Aktif Lora OKUDU
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
Jawlensky
Umut_2019 OKUDU
Luluuu94
honeymilkkk OKUDU
@Byrmsyda1 OKUDU
Kelebegimmmxxxx
MelayMeltem OKUDU
B Balbocegi25
agustos72 OKUDU
yalutserkan OKUDU
aypare ackerman OKUDU
Hastaydım haftasonu kusura bakmayın en kısa zamanda bitireceğim inşallah. Hastane isim var şu an.begonvil1985 Irem için okumayanlar
5 528mucizemmm
therewillbeaday
Kelebegimmmxxxx
B Balbocegi25
Luluuu94
Jawlensky
gecmis olsun Allah sifalar versinHastaydım haftasonu kusura bakmayın en kısa zamanda bitireceğim inşallah. Hastane isim var şu an.
Geçmiş olsun Allah sifa versin estağfurullah canım ne kusuru sen nasilsin sağlık durumun su an nasılHastaydım haftasonu kusura bakmayın en kısa zamanda bitireceğim inşallah. Hastane isim var şu an.
Çok teşekkürler canımgecmis olsun Allah sifalar versin
Çok teşekkür ederim canım ben iyilestim. kızım hastalandı benden sonra, bugün onun işlemleri için kosturdum. İnşallah o da iyi olacakGeçmiş olsun Allah sifa versin estağfurullah canım ne kusuru sen nasilsin sağlık durumun su an nasıl
Okudum Allah kabul etsinDuamiz
F Flower__ duası;
( "Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(Amin)." (Furkan Suresi 74. Ayet)
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Allahım merhametli,sadakatli,beni mutlu edecek, benim de sevebileceğim güzel kalpli bir kulunun en yakın zamanda hayırlısıyla hayatıma girmesini ve mutlu bir yuva kurabilmeyi nasip et. En yakın zamanda mesleğimi en güzel,kazançlı ve mutlu şekilde yapabileceğim hayırlı bir iş bulabilmemi, devlet hastanesine atanabilmemi nasip et Yarabbim. Amin
begonvil1985
F Flower__
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
burcusami
therewillbeaday
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
@Byrmsyda1
Kelebegimmmxxxx
MelayMeltem
B Balbocegi25
agustos72
yalutserkan
aypare ackerman
okudum canımDuamiz
F Flower__ duası;
( "Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(Amin)." (Furkan Suresi 74. Ayet)
Anlamı:
"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"
Allahım merhametli,sadakatli,beni mutlu edecek, benim de sevebileceğim güzel kalpli bir kulunun en yakın zamanda hayırlısıyla hayatıma girmesini ve mutlu bir yuva kurabilmeyi nasip et. En yakın zamanda mesleğimi en güzel,kazançlı ve mutlu şekilde yapabileceğim hayırlı bir iş bulabilmemi, devlet hastanesine atanabilmemi nasip et Yarabbim. Amin
begonvil1985
F Flower__
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
burcusami
therewillbeaday
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
@Byrmsyda1
Kelebegimmmxxxx
MelayMeltem
B Balbocegi25
agustos72
yalutserkan
aypare ackerman
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDuamiz
F Flower__ duası;
Anlamı:
begonvil1985
F Flower__
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
burcusami
therewillbeaday
Aktif Lora
nursevdi
goah