- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.341
Okudum canım benim, Rabbim kabul etsin@rana20 @Renkli Fiyonk @begonvil1985 T There is Hope @ciceklibocekli111aypare ackerman HALLEYS S Sabr-Sukur-Dua Umut_2019 Namaria Life light Jawlensky @Bademmm388 @sibell13 @SoLeiL12 @adessa01 @muhursuzpusula @Cuel @perilerdiyari Sebihaylin
Kızlar 2 arkadaşımız okumaya devam etmediği için herkes kendi niyetine ayrıca 6 adet Salavat-ı Fatih ve 74 adet Ya Fettah okuyabilir miBöylece her birimizin niyetine duamızı "1000 Ya Fettah ve 100 Salavat-ı Fatih" olarak tamamlamış olacağız inşallah
@happinesshascome canım senin için 1 arkadaş okumuştu o yuzden sen de kendi niyetine 3 Salavat-ı Fatih ve 37 Ya Fettah okur musun
Evet canımhoneymilkkk canım; 6 adet salavati fatih ve 74 adet ya fettah mı okuyacağım kendi niyetime. Yanlış yapmamak adına sormadan okumayayım dedim.
Sizin adınıza çok sevindim. İyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim yolunuzu açık bahtınızı güzel eylesin.honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah
Recebi Serif ayimiz da mubarek olsun
Gözün aydın canım benim çok sevindim. Bin şükür.honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah
Çok sevindim canım Allah başka ne duan varsa hayırla kabul eylesin sıkıntılarını gidersin Amin ❤honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Gözünüz aydın çok sevindim.hayırlı olsun inşallahhoneymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Iyiyiz gülüm ya sen nasılsın. Üç aylarımız mübarek olsun. Katılıyor musun aramıza yoksa. Çok sevinirizDua arkadaşlarım nasılsınız napiyorsunuz ❤üç aylarimiz mübarek olsun dualarimiz hayırla kabul olsun Amin
Allah razı olsun cumlemizin yolu bahti açık olsun insallahSizin adınıza çok sevindim. İyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim yolunuzu açık bahtınızı güzel eylesin.
Allah razı olsun Sahirecim elhamdülillahGözün aydın canım benim çok sevindim. Bin şükür.
Canim canim seni gorunce nasil mutlu oldum ozledim jyisin inşallahÇok sevindim canım Allah başka ne duan varsa hayırla kabul eylesin sıkıntılarını gidersin Amin ❤
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin de hayirli haberlerini almak nasib etsin RabbimGözünüz aydın çok sevindim.hayırlı olsun inşallah
Çok sevindim gözünüz aydınhoneymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim