Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Okudum canım benim, Rabbim kabul etsin

honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah
Recebi Serif ayimiz da mubarek olsun

Sizin adınıza çok sevindim. İyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim yolunuzu açık bahtınızı güzel eylesin.

Gözün aydın canım benim çok sevindim. Bin şükür.

Çok sevindim canım Allah başka ne duan varsa hayırla kabul eylesin sıkıntılarını gidersin Amin ❤

Gözünüz aydın çok sevindim.hayırlı olsun inşallah

Sizin adınıza çok sevindim. İyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim yolunuzu açık bahtınızı güzel eylesin.
Allah razı olsun cumlemizin yolu bahti açık olsun insallah
Gözün aydın canım benim çok sevindim. Bin şükür.
Allah razı olsun Sahirecim elhamdülillah senin de guzel haberlerini alacagiz insallah
Çok sevindim canım Allah başka ne duan varsa hayırla kabul eylesin sıkıntılarını gidersin Amin ❤
Canim canim seni gorunce nasil mutlu oldum ozledim jyisin inşallah Allah razı olsun canim benim cumlemizin hayirli muradlarini nasip etsin Rabbim
Gözünüz aydın çok sevindim.hayırlı olsun inşallah
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin de hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim

Çok sevindim gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…