Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

honeymilkkk honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim 🤲🏻💞
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah 🤲🏻
Recebi Serif ayimiz da mubarek olsun
Gözün aydın 💚💚💚Rabbim bizim de dualarımıza oldu sevinci yaşatsın.

honeymilkkk honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim 🤲🏻💞
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah 🤲🏻
Recebi Serif ayimiz da mubarek olsun

Gözün aydın canım benim cokk sevindim😍 Allah razı olsun kuzum amin senin de gonlunde başka ne duan varsa Rabbim bir an evvel kabul eylesin 🦋🧡 Namaria Namaria

Gözün aydın 💚💚💚Rabbim bizim de dualarımıza oldu sevinci yaşatsın.
Allah razi olsun ☺️ Amin insallah tez zamanda guzel haberler aliriz 🤲🏻🥰
Gözün aydın canım benim cokk sevindim😍 Allah razı olsun kuzum amin senin de gonlunde başka ne duan varsa Rabbim bir an evvel kabul eylesin 🦋🧡 Namaria Namaria
Amin canim benim hepimizin insallah liste baslamasa bile ben hep dua ediuorum gruptaki arkadaslarima Rabbim hepimizin muradini versin hayirlisiyla 🤲🏻💞😍

Allah razı olsun cumlemizin yolu bahti açık olsun insallah 💞🤗

Allah razı olsun Sahirecim elhamdülillah 🤲🏻💞 senin de guzel haberlerini alacagiz insallah 💞

Canim canim seni gorunce nasil mutlu oldum ozledim jyisin inşallah 😍 Allah razı olsun canim benim cumlemizin hayirli muradlarini nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin de hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim 🤲🏻😍
Çok şükür iyiyim canım Allah razi olsun senin haberini aldım daha da mutlu oldum🌼🍀😙

X