- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.361
Allah razı olsun sizlerin de güzel haberlerini almak nasip etsin RabbimÇok sevindim gözünüz aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun sizlerin de güzel haberlerini almak nasip etsin RabbimÇok sevindim gözünüz aydın
Gözün aydın Rabbim bizim de dualarımıza oldu sevinci yaşatsın.honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah
Recebi Serif ayimiz da mubarek olsun
honeymilkkk ve sevgili dua arkadaslarim elhamdülillah bugün benim tayin yazim cikti yillardir bekledigim dualarimda yazdigim aileme yakin olmak niyetiyle istedigim tayinim
Bana dua eden tum dua kardeslerimin de tez zamanda hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim. Hepimize afiyet saglik ve gonlumuzden gecen dualarimizin hayirlisiyla oldu sevincini yasatsin. Rabbim iki cihanda bizleri güldürsün insallah
Recebi Serif ayimiz da mubarek olsun
Allah razi olsun Amin insallah tez zamanda guzel haberler alirizGözün aydın Rabbim bizim de dualarımıza oldu sevinci yaşatsın.
Amin canim benim hepimizin insallah liste baslamasa bile ben hep dua ediuorum gruptaki arkadaslarima Rabbim hepimizin muradini versin hayirlisiylaGözün aydın canım benim cokk sevindim Allah razı olsun kuzum amin senin de gonlunde başka ne duan varsa Rabbim bir an evvel kabul eylesin Namaria
Çok şükür iyiyim canım Allah razi olsun senin haberini aldım daha da mutlu oldumAllah razı olsun cumlemizin yolu bahti açık olsun insallah
Allah razı olsun Sahirecim elhamdülillah senin de guzel haberlerini alacagiz insallah
Canim canim seni gorunce nasil mutlu oldum ozledim jyisin inşallah Allah razı olsun canim benim cumlemizin hayirli muradlarini nasip etsin Rabbim
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin de hayirli haberlerini almak nasib etsin Rabbim
Bende iyiyim canım benim çok şükür hangi okuma oluyor şimdi karar verildi miIyiyiz gülüm ya sen nasılsın. Üç aylarımız mübarek olsun. Katılıyor musun aramıza yoksa. Çok seviniriz
Cok sagol canim benim Allah razi olsunÇok şükür iyiyim canım Allah razi olsun senin haberini aldım daha da mutlu oldum
1000 ihlas okuyalım diyen var canim bu ayda da çok faziletli zaten muhtemelen 1000 ihlas okuycaz arkadaslara da uyarsaBende iyiyim canım benim çok şükür hangi okuma oluyor şimdi karar verildi mi
1000 ihlas okuyalım diyen var canim bu ayda da çok faziletli zaten muhtemelen 1000 ihlas okuycaz arkadaslara da uyarsa
Beni de ekler misin1000 ihlas okuyalım diyen var canim bu ayda da çok faziletli zaten muhtemelen 1000 ihlas okuycaz arkadaslara da uyarsa
Bana uyar canım ben varım1000 ihlas okuyalım diyen var canim bu ayda da çok faziletli zaten muhtemelen 1000 ihlas okuycaz arkadaslara da uyarsa
Elhan ablacımmm iyiyim çok şükür,sen nasılsınaypare ackerman yaşıyor musun canım inşallah iyisindir.
Sevindim.Elhan ablacımmm iyiyim çok şükür,sen nasılsın