- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Not:kişi başı herkes dua sahibi için aşağıdaki duayi 90 kere okuyacak sadece dua sahibi kendi icin 100 kere okuyacak böylelikle toplamda dua sahibi için 1000 kere okunmuş olacak
Okuyacağımız dua;
1)Her kim iki rekat namaz kılıp her bir rekatında Fatiha’dan sonra üç kere İhlas suresi okur da namaz bitirince kıldığı yerde oturup kimseyle konuşmadan 1000 (bin) kere:
“Ya Bedi’al acaibi bil hayr irhamni ila yevmiddiyn”
” Ey acaip işleri eşsiz olan Allah!
Ceza gününe kadar bana hayırla rahmet et!
Okursa dileği kabul olur,istediğine kavuşur.
Bu dua aynı zamanda hastalık içinde okunabilen çok faydalı bir duadır.
Umut_2019 Umut_2019 Sahire Gökçe 'nin duası;
. Ismim Sahire Gökçe. Ya Rabbi Sahire Gökçe kuluna ve kardeşi Memduh kuluna acil şifalar nasip et. Sahire Gökçe kuluna borçlarını ödemeyi nasip et. Devam eden davasında haklarını tazminatını almayı nasip et. Ona dua eden arkadaşlarının da dualarını tez zamanda kabul et Amin Amin Amin.
Umut_2019
Namaria OKUDU
ftemiz OKUDU
Kafiyesizsiir OKUDU
@Tospaagtd
Kikoo
cansu_tr OKUDU
@Luluuu94
B Bademmm388
Rainbow Peace
byebyeblackbird
Canim mesajı yeni gördüm yok hayır dua sahibi kılacak kılmak isterse
Canım nasıl yapıyorsunuz ben de katılabilirimCanim mesajı yeni gördüm yok hayır dua sahibi kılacak kılmak isterse
1000 adet okunması gereken dua var sayıyı katılacak olan arkadaş sayısına böldük kişi başı herkese 90 tane dustu sırası gelen duasını yazıyor ona kişi başı herkes 90 tane listede yazan duayi okuyor sadece sirasi gelen dua sahibi kendi icin 100 tane okuyorCanım nasıl yapıyorsunuz ben de katılabilirim
Beni de ekleyebilirsin canım listeye okurum ben de :) yer varsa eğer :)1000 adet okunması gereken dua var sayıyı katılacak olan arkadaş sayısına böldük kişi başı herkese 90 tane dustu sırası gelen duasını yazıyor ona kişi başı herkes 90 tane listede yazan duayi okuyor dua sahibi kendi icin 100 tane okuyor
Sevinirim bana söyleyin ben okurum:)
Tamam canim şimdi okunacak sayılar belli olduğu için ikinci arkadasa geçince alayım listeye tabi okunacak sayı biraz daha düşerBeni de ekleyebilirsin canım listeye okurum ben de :) yer varsa eğer :)
Tamam canım beni etiketlersen ben başlarım :))Tamam canim şimdi okunacak sayılar belli olduğu için ikinci arkadasa geçince alayım listeye tabi okunacak sayı biraz daha düşer
Tamam canim hoş geldin yarın ekliyorum insaAllah seni de ❤Sevinirim bana söyleyin ben okurum:)
İsmim AlmılaNamaria canim duani paylasirmisin
BU HAFTA BİTİRCEM İNŞ CANIM.NOT:ESKI DUADIR
Rainbow Peace canim @SADAKATLIOL ve @Zeyno19 için okudun mu
@Aventuss canim @SADAKATLIOL için okudun mu okumadagin sadece bir kişi kaldı
Kızlar lütfen Okumadiysaniz bu hafta bitirmeye çalışın