- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 30
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Listenin başındaki kişiden mi başlayacağım canımKızlar sayılar okuyacagimiz sayilar değişti dikkat edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listenin başındaki kişiden mi başlayacağım canımKızlar sayılar okuyacagimiz sayilar değişti dikkat edelim
Hayır canim Namaria için okuyacaksin şimdi duası listede yazılıListenin başındaki kişiden mi başlayacağım canım
Tamam canım sıra geldikçe siz etiketliyorsunuz dimiHayır canim Namaria için okuyacaksin şimdi duası listede yazılı
Liste hazırlanıyor listede kime okunacağı belli oluyor canimTamam canım sıra geldikçe siz etiketliyorsunuz dimi
sadece dua canım kendi sıran gelince istersen namazı kılarsın kendin içinŞimdi biz namazı kılıyor muyuz yoksa sadece duayı mi okuyacağız?
Tamam o zaman ben her gün 2 rekat namaz kılacağız sanmıştımsadece dua canım kendi sıran gelince istersen namazı kılarsın kendin için
yok canım o zaman mazereti olanlar kılamaz katılamaz :) sırası gelen isterse kılabilirTamam o zaman ben her gün 2 rekat namaz kılacağız sanmıştım
Hayır canim biz namaz kilmiyoruz isterse dua sahibi kılabilirŞimdi biz namazı kılıyor muyuz yoksa sadece duayı mi okuyacağız?
Gece inşallah okuyacagım
istanbulaski için okudum Rabbim kabul eylesin inşaAllah. K Khvekokusu20 için okumaya başladım.NOT:ESKI DUADIR
Rainbow Peace canim istanbulaski ve K Khvekokusu20 için okudun mu
@Aventuss canim istanbulaski için okudun mu okumadagin sadece bir kişi kaldı
Kızlar lütfen Okumadiysaniz bu hafta bitirmeye çalışın
Bu akşam okuyorum insallah canım misafirim var da vaktim olmadıUmut_2019 için okumayanlar
Kikoo
Rainbow Peace
Namaria için okumayanlar
ftemiz
5 528mucizemmm
Kikoo
Rainbow Peace
Luniss