- 25 Ekim 2019
- 529
- 4.214
- 29
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Amin can Allah razı olsun ❤Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin
Önce Ala ala için sonra sema için canimHem sema hem ala ala için mı okuyoruz canlarim
Olur cnm giremedim ben zaten birkaç gün ala için okuyacağım bendeCanim sanaAla ala dan sonra okuyalım olur mu hakkını helal et
Elmas arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallahOkuyacagimiz Esma Ya Mucib Celle Celaluhu
Anlamı; El-Mucîb : Duaları kabul eden O'dur. El-Mucîb: Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir. ... El-Mucîb – اَلْمُجِيبُ (Dualara icabet eden): Allahü Teâlâ, kul'u dua ettiğinde ona cevap verip tüm dilek ve muradlarını veren demektir.
1)Kişi başı herkes dua sahibi için 3025 tane okuyacak
2)süre iki gündür abdest şartı yoktur
3)Esmamizi çekmeye başlamadan önce 25 Estagfirullah, 10 tane Efendimiz (s.a.v. ) e salavat getirelim daha sonra arkadaşımız
Elmas2326 duasını edelim ettikten sonra Ya Mucib Celle Celaluhu Esmasini çekmeye başlayalım abdestli ve kibleye yönelik çekilse daha makbul olur
4)Esmamiz "Ya Mucib" olarak da çekilir ama arada "Ya Mucib Celle Celaluhu" diyelim
Elmas2326 duasi;
İsmim Sema rabbim sağlıkı hayırlı imanlı bi ömür. imanlı ölüm nasip etsin.İki oğlum var Rabbim onlara sağlıklı bir ömür hayırlı bir ölüm nasip etsin kimseye muhtaç etmesin...Eşimle bir ömür mutlu huzurlu yaşamayı Rabbim nasip etsin elden ayaktan düşmeden kimseye muhtaç olmadan helalinden rızıkla Yaşamayı nasip etsin eşimle benim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bu duaya katılan âmin diyen kim varsa Rabbim onların da duasını kabul etsin amin
.
5 528mucizemmm3025 tane OKUDU
Kafiyesizsiir
Rainbow Peace
Aventuss
Kikoo
Umut_2019
C cansu_tr
Elmas2326
K Khvekokusu20
Ala ala
istanbulaski
Nolur beni de alın hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum . 5 tane Yasin okucam 1479 kez de selamun kavlen morRabbirahim mi dicem ?Arkadaşlar tüm dualarimizin kabulu icin toplu olarak sureler ve ayetler okuyalım okuyacagimiz süremiz Yasin suresi ve Ayetimiz Yasin suresi 58. Ayet Selamun Kavlen mirRabbirrahim' dir
Listeye katılmak isteyen herkes kişi başı 5 Yasin suresi ve 1479 adet Selamun Kavlen mirRabbirrahim okuyacak mazeret durumundan dolayı süre 2 haftadır bugun baslanip 13 Aralık cumaya kadar okumalar bitmelidir 13 Aralik cuma gunu herkes dualarini yazacak ve herkes birbiri icin dua edecektirkatılmak isteyenler yazabilirler
Canim o duamizi çok önceden okuduk şimdi 3025 tane Ya Mucib Esmasi çekiyoruz listemiz var sırası gelen kişi duasını yazıyor bizlerde onun adına 3025 Ya Mucib Esmasi çekiyoruz istersen buna katilabilirsin ❤Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere InsaAllahNolur beni de alın hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum . 5 tane Yasin okucam 1479 kez de selamun kavlen morRabbirahim mi dicem ?
Estağfurullah canim herkesin meşakkati oluyor ne kusuruGökyüzüm ve cansu için okudum. Geri kalanlarıda tmamlayacagım. Kusura bakmayın kızlar, hakkınızı helal edin
Canım sema ve ala ala arkadaşlar İçin okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah evet beni en sona okusak daha iyi olur canımistanbulaski K Khvekokusu20 kizlar duanizi paylaşır misiniz K Khvekokusu20 canim istiyorsan senin için en sona da okuyabiliriz
Okuyacagimiz Esma Ya Mucib Celle Celaluhu
Anlamı; El-Mucîb : Duaları kabul eden O'dur. El-Mucîb: Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir. ... El-Mucîb – اَلْمُجِيبُ (Dualara icabet eden): Allahü Teâlâ, kul'u dua ettiğinde ona cevap verip tüm dilek ve muradlarını veren demektir.
1)Kişi başı herkes dua sahibi için 3025 tane okuyacak
2)süre iki gündür abdest şartı yoktur
3)Esmamizi çekmeye başlamadan önce 25 Estagfirullah, 10 tane Efendimiz (s.a.v. ) e salavat getirelim daha sonra arkadaşımız
Ala ala duasını edelim ettikten sonra Ya Mucib Celle Celaluhu Esmasini çekmeye başlayalım abdestli ve kibleye yönelik çekilse daha makbul olur
4)Esmamiz "Ya Mucib" olarak da çekilir ama arada "Ya Mucib Celle Celaluhu" diyelim
Ala ala duasi;
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
Rabbim eşimle ikimize hayırlı evlatlar nasip etsin esimle aramizdaki sevgi ve muhabbeti artırsın bizi iki cihanda mutlu mesut etsin
Anneme baba şifa versin abilerime kardeşlerime esimin kardeslerine hayırlı helal yolar ve riziklar nasip etsin Amin .... okuyan bütün arkadaşlarımdan da Allah razı olsun haklarında hayırlı olanı versin inşallah. .
.
5 528mucizemmm3025 tane OKUDU
Kafiyesizsiir
Rainbow Peace
Aventuss
Kikoo
@Umut_20193025 tane OKUDU
C cansu_tr
Elmas2326
K Khvekokusu20
Ala ala 3025 tane OKUDU
istanbulaski
Luluuu94 3025 tane OKUDU
Tamam nasıl katilicamCanim o duamizi çok önceden okuduk şimdi 3025 tane Ya Mucib Esmasi çekiyoruz listemiz var sırası gelen kişi duasını yazıyor bizlerde onun adına 3025 Ya Mucib Esmasi çekiyoruz istersen buna katilabilirsin ❤Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere InsaAllah