- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Canım benden sonraki arkadasa okusak olur mu ben bi namaz kılıp öyle baslanmasını istiyorum suan da müsait degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benden sonraki arkadasa okusak olur mu ben bi namaz kılıp öyle baslanmasını istiyorum suan da müsait degilim
Tamam canimCanım benden sonraki arkadasa okusak olur mu ben bi namaz kılıp öyle baslanmasını istiyorum suan da müsait degilim
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
İsmim Sema rabbim sağlıkı hayırlı imanlı bi ömür. imanlı ölüm nasip etsin.İki oğlum var Rabbim onlara sağlıklı bir ömür hayırlı bir ölüm nasip etsin kimseye muhtaç etmesin...Eşimle bir ömür mutlu huzurlu yaşamayı Rabbim nasip etsin elden ayaktan düşmeden kimseye muhtaç olmadan helalinden rızıkla Yaşamayı nasip etsin eşimle benim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bu duaya katılan âmin diyen kim varsa Rabbim onların da duasını kabul etsin âminElmas2326 duani paylasir misin canim
C cansu_tr için okudum rabbim duanı kabul etsinG Gokyuzummm için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
C cansu_tr için okumayanlar
Aventuss
Rainbow Peace
Kikoo
Elmas2326
Canim sana Ala ala dan sonra okuyalım olur mu hakkını helal etİsmim Sema rabbim sağlıkı hayırlı imanlı bi ömür. imanlı ölüm nasip etsin.İki oğlum var Rabbim onlara sağlıklı bir ömür hayırlı bir ölüm nasip etsin kimseye muhtaç etmesin...Eşimle bir ömür mutlu huzurlu yaşamayı Rabbim nasip etsin elden ayaktan düşmeden kimseye muhtaç olmadan helalinden rızıkla Yaşamayı nasip etsin eşimle benim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bu duaya katılan âmin diyen kim varsa Rabbim onların da duasını kabul etsin âmin
Helal olsun canim benim ❤Yarın okucagım insallah arkadaşlarınkini, geciktim cok adapte olamadım bu sıra hakkınızı helal edin
Bende kendim için okudum canım ❤ Allah senden de razı olsun feslegen hakini helal et bu kadar düzenleme yapıyorsunHelal olsun canim benim ❤
Helal olsun canim benim ne demek yeter ki dualarimiz kabul olsun Rabbim razi olsun bizlerden o bana yeter ❤Bende kendim için okudum canım ❤ Allah senden de razı olsun feslegen hakini helal et bu kadar düzenleme yapıyorsun
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinBİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
Rabbim eşimle ikimize hayırlı evlatlar nasip etsin esimle aramizdaki sevgi ve muhabbeti artırsın bizi iki cihanda mutlu mesut etsin
Anneme baba şifa versin abilerime kardeşlerime esimin kardeslerine hayırlı helal yolar ve riziklar nasip etsin Amin .... okuyan bütün arkadaşlarımdan da Allah razı olsun haklarında hayırlı olanı versin inşallah. ..
Sema arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsinİsmim Sema rabbim sağlıkı hayırlı imanlı bi ömür. imanlı ölüm nasip etsin.İki oğlum var Rabbim onlara sağlıklı bir ömür hayırlı bir ölüm nasip etsin kimseye muhtaç etmesin...Eşimle bir ömür mutlu huzurlu yaşamayı Rabbim nasip etsin elden ayaktan düşmeden kimseye muhtaç olmadan helalinden rızıkla Yaşamayı nasip etsin eşimle benim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bu duaya katılan âmin diyen kim varsa Rabbim onların da duasını kabul etsin âmin