- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Korkuttun beniCanim amme suresi başka seni mülk suresi okuyanlar listesine ekledim duan da var etiketlemede yaptım ben yokum deyince amme süresini diyorsun sandım bu dua da başka
Anneyi görmedim ki. Görsem hemen okurdum.pazar günü cuzleri bitirdimKorkuttun beniammeyi okudun sandım nasıl gözümden kaçtı bugün ku dua listesine neden eklemedim diye
Mülk için duani ekledim dün etiketledim de dünde dualar edildi
Ağzına sağlık canim maşallahAnneyi görmedim ki. Görsem hemen okurdum.pazar günü cuzleri bitirdim ❤
Öyle kuzum dün dualar edildi senin duan da vardi Amme için sana da dua ederim ben ❤Nasip vallahiKafiyesizsiir demek bu duada nasip değilmiş
Allah razı olsun canım sağolÖyle kuzum dün dualar edildi senin duan da vardi Amme için sana da dua ederim ben ❤
Rabbim diledigimiz, istedigimiz ne varsa icimizden geçen tez vakitde oldu sevincini yaşatsınKizlar Tebareke (mülk ) suresi ve ayeti duamiz için katılan arkadaşların dualarını listeledim lütfen herkes birbiri için dua etsin
@GokyuzummmKikoo @Namaria
tr_lelli @caramel_7 @Bademmm388
@LoveMeKyreniaterliksuu 5 528mucizemmm
@Aventussftemiz C cansu_tr
Rainbow Peace
Ammeyi şimdi okusak oluyor mu cansuAmme suresi için duaları cuma günü cuma saatinde yapacağım bilginiz olsunKafiyesizsiir
Canım yeni gördüm yazdığıni bilmiyorum ki fesleğen ayarlıyordu listeyiAmmeyi şimdi okusak oluyor mu cansu
Allah razı olsun canım rabbim herkese kabul olmuş dua sevinci yaşatsınHerkesin duasını okudum Allah kabul eder inşallah
Amin canım.insallahAllah razı olsun canım rabbim herkese kabul olmuş dua sevinci yaşatsın
sırayla okuyalım bu dualarıdaYeni dua önerim var kabul eder misiniz bilmem
7 Kenzül Arş 100 tane la ilahe illa ente Sübhaneke inni kuntu minezzalimin
Ben varim70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu esmasini okuyalım mi arkadaşlar hacetlerimizin kabulu için katilan kisi sayisina rakami boleriz bu esmayi çok seviyorum