- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Olur canım70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu esmasini okuyalım mi arkadaşlar hacetlerimizin kabulu için katilan kisi sayisina rakami boleriz bu esmayi çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu esmasini okuyalım mi arkadaşlar hacetlerimizin kabulu için katilan kisi sayisina rakami boleriz bu esmayi çok seviyorum
Tamam bende okurum duası ne zaman olur bunun70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu esmasini okuyalım mi arkadaşlar hacetlerimizin kabulu için katilan kisi sayisina rakami boleriz bu esmayi çok seviyorum
Canim ayet olduğu icin abdest şartı var maeretli arkadaslarda olursa okuma zamanı uzarKafiyesizsiir 5050 Fatiha da çok etkiliymiş olmazsa onu ben kendim yapıcam
Önümüzde pazar olur canimTamam bende okurum duası ne zaman olur bunun
Ya Bedi Celle Celaluhu esmasini bende bir hacetim için okumuştum kabul oldu şimdi de toplu okumak istiyorum nasip olursaAma cansu kendine ya Bedi okuyordu.
Ben isterim canımKızlar 70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu Esmasi okuyoruz katılmak isteyen bildirim yapsın
Canım toplu mu dua edilecek yoksa tek tek mi okunucak
Toplu olur canimCanım toplu mu dua edilecek yoksa tek tek mi okunucak
Canım ben de katılıyorum Fatiha suresini kendim bireysel okurum inşallah
Ben de katılırımKızlar 70.000 Ya Bedi Celle Celaluhu Esmasi okuyoruz katılmak isteyen bildirim yapsın
Canım benide ekler misin