- 6 Mart 2019
- 847
- 1.902
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.761
Bende okuyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Allah razı olsunEylül bebek için okudum rabbim şifa versin ins
Tamam kuzum okundu sayıyorumBende okuyorum canım
Ben de okuyorum kuzum okudu sayabilirsin Allahım şifa versin insallahCanlar bugün Eylül bebek icin okuyoruz lütfen herkes okuyup bildirim yapsın
Amin canim benim Allah razi olsunEylül bebek için okudum rabbim şifa versin tez zamanda
Amin canim benim Allah razi olsun tamam kuzumBen de okuyorum kuzum okudu sayabilirsin Allahım şifa versin insallah
500 de ya Şafi okudumAmin canim benim Allah razi olsun tamam kuzum
Kızlar Bugün @CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül bebek için okuyacağız 313 Ayeter Kursi yi kişi başı herkes Eylül Bebegin ameliyatının güzel geçip sifa bulması için 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım lütfen bugün için okuyup bitirelim Eylül bebek için dua edelim okuyan herkesten Allah razi olsun
kişi başı herkes 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım sayı 313 e tamamlanacak
mazeretli olanlar bildirim yapsın onlar yerine sayıyı gene biz paylaşıp okuruz
bugün için okuyup bitirelim canlar lütfen
@nursevdi
@mimiraculum
@dilhun80
@Azraam1718
Karagullu
@Rabia islam
Aventuss
@Tavuk_suyu_
@Umut_2019
@2019 mutluluk
Mrvyvz4832
K Kubkubra
Birpdrci
Luluuu94
@H M
@Eslem91
@Cuel
@Bademmm388
@memurhanim
@ayseMsb
@Minikbirmucizemeselesi
Mandalinvitamin
@sibell13
Kafiyesizsiir
@ _Gulnihal
@pariko
Ocalh
M M_atruska
@ankay48
Nzlnaz
Amin canim hepinizden Allah razi olsunEylül bebek için okudum. Rabbim şifa versin yavrumuza inş. Allah kabul etsin.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah.Kızlar Bugün @CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül bebek için okuyacağız 313 Ayeter Kursi yi kişi başı herkes Eylül Bebegin ameliyatının güzel geçip sifa bulması için 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım lütfen bugün için okuyup bitirelim Eylül bebek için dua edelim okuyan herkesten Allah razi olsun
kişi başı herkes 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım sayı 313 e tamamlanacak
mazeretli olanlar bildirim yapsın onlar yerine sayıyı gene biz paylaşıp okuruz
bugün için okuyup bitirelim canlar lütfen
@nursevdi
@mimiraculum
@dilhun80
@Azraam1718
Karagullu
@Rabia islam
Aventuss
@Tavuk_suyu_
@Umut_2019
@2019 mutluluk
Mrvyvz4832
K Kubkubra
Birpdrci
Luluuu94
@H M
@Eslem91
@Cuel
@Bademmm388
@memurhanim
@ayseMsb
@Minikbirmucizemeselesi
Mandalinvitamin
@sibell13
Kafiyesizsiir
@ _Gulnihal
@pariko
Ocalh
M M_atruska
@ankay48
Nzlnaz
Amin canim Allah razı olsunOkudum canım Allah kabul etsin inşallah.
Öyle yapacağız canim inşaAllah liste hızlı ilerler hem büyük ihtimal yarın başlarız ☺bugün Eylül bebek icin okunurBugün geç başladık ama bundan sonraki günlerde 2 arkadaşa okusak daha mi iyi olur ne
Eylül bebek için 10tane okudum Allah'ım şifa versin inşallahEylül şifa bulması için okudum Allah kabul etsin.
Rabbim tez zamanda şifa versin.
Okuyamıyorum şuan canım sağolasın etiket yaptığın için
@pariko
@Minikbirmucizemeselesi
M M_atruska
@Ondokuzdokuzondokuz
@Mucizemm222
@hasbeee
@Melekanne3105
@Mmmmmerveeeee
Aytanesii
kizlar 313 Ayeter Kürsi duamiza katılmak ister misiniz