- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.721
Olur canım problem değil benim içinB Bademmm388 canim senin yerinde Elcine verelim mi onunda acil bir durumu vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım problem değil benim içinB Bademmm388 canim senin yerinde Elcine verelim mi onunda acil bir durumu vardi
Olsun canım seninki daha önemliymiş belki vesile oluruz rabbim nasip etsin inşallahSaol cnm senin için önemliyse gerek yok. Benim bu hafta çocuk denemem varda duanın gücüyle tutunur inşallah diye dedim
Oriana
M Minikbirmucizemeselesi
M M_atruska
@Ondokuzdokuzondokuz
@Mucizemm222
@hasbeee
@Melekanne3105
@Mmmmmerveeeee
@Aytenazmi
kizlar 313 Ayeter Kürsi duamiza katılmak ister misiniz
Rabbim dualarımızı kabul etsin Allah razı olsun cnmOlsun canım seninki daha önemliymiş belki vesile oluruz rabbim nasip etsin inşallah
Canim büyük ihtimal liste başlayınca çoğu kişi mazeret olacak ve onlar da sonra okuyacak istersen ekleyim listeye okuyamadigin kişilere bitince oku ☺
Tamam canim Allah razı olsun ❤Olur canım problem değil benim için
Bencede kalabalığız sayı az düşüyor zaten iki kişi okusakSayımız baya çok maşallah hergun iki üç kişiye bile okuyabiliriz bence
Evet iki kişi bile olsa olurBencede kalabalığız sayı az düşüyor zaten iki kişi okusak
Evet canim cogaldik baya maşallah farklı yeni nefeslerden birbirimiz için dua alacağız Allah kabul etsin InşaAllah dualarimizi☺☺Sayımız baya çok maşallah hergun iki üç kişiye bile okuyabiliriz bence
Amin inşallah canımEvet canim cogaldik baya maşallah farklı yeni nefeslerden birbirimiz için dua alacağız Allah kabul etsin InşaAllah dualarimizi☺☺
Olabilir canlar üç değil de iki kişi için okuyabiliriz başka dua gruplarında olup okuması çok olan arkadaslara da bir buçuk gün süre veririz okumaları içinBencede kalabalığız sayı az düşüyor zaten iki kişi okusak
Kaç tane düşüyor canım kişi başı