- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.801
Allah razi olsun canim ❤Eylğl bebek için 10 tame ayetel kürsü okudum canım allah kabul etsin Kafiyesizsiir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim ❤Eylğl bebek için 10 tame ayetel kürsü okudum canım allah kabul etsin Kafiyesizsiir
Tamam canim senin yerine ben okuyacagim Allah razi olsun❤Mazaretliyim
YA safi okudum ben insallah
Tamam canim ❤Kuzum başlıyorum okudu say.
Tamam canim ekliyorum ☺büyük ihtimal yarın başlayacağız okumaya bugün Eylül bebek icin okuyoruz henüz okumamiz bitmediBende katılırım
Yaa canim benim Allah razı olsun Eylül bebek icin okuma listesinde yoktun okumayan arkadaş olursa onun yerine okumuş olursun ağzına sağlık ❤Bende Eylül bebek için 10 tane okudum Allah şafi ismiyle şifasını veriri inşallah Allah kabul etsin
Okudum Rabbim şafi ismiyle şifa versin Eylül kuzusuna inşallahKızlar Bugün @CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül bebek için okuyacağız 313 Ayeter Kursi yi kişi başı herkes Eylül Bebegin ameliyatının güzel geçip sifa bulması için 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım lütfen bugün için okuyup bitirelim Eylül bebek için dua edelim okuyan herkesten Allah razi olsun
kişi başı herkes 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım sayı 313 e tamamlanacak
mazeretli olanlar bildirim yapsın onlar yerine sayıyı gene biz paylaşıp okuruz
bugün için okuyup bitirelim canlar lütfen
nursevdi
mimiraculum
kunfeyekun__
Asbei
Karagullu
R RabiaIslam
Aventuss
Tavuk_suyu_
Umut_2019
2019 mutluluk
@Mrvyvz4832
K Kubkubra
Birpdrci
Luluuu94
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
memurhanim
ayseMsb
@Minikbirmucizemeselesi
Mandalinvitamin
S sibellcim
Kafiyesizsiir
@ _Gulnihal
Oriana
Ocalh
@Saadetim33
Adige-
Nzlnaz
Amin canim benim Allah razi olsun ❤Okudum Rabbim şafi ismiyle şifa versin Eylül kuzusuna inşallah
Ben de yardım.ederm.okurum istediğinz kadarıyla eksik olursa cnmKızlar bugün Eylül bebek icin okuduk yarın başlayacağız listemize Eylül bebek icin 10 tane Ayeter Kursi okunacak mazeretli olan ya da okuyamacak olan varsa lütfen bildirim yapsın ben yardım edeceğim okumayan sizler kaldınız canlar insaAllah bugün okuyup bitirelim yarın listemize başlayalım
mimiraculum
Umut_2019
2019 mutluluk
E Eslem91
Cuel
@Minikbirmucizemeselesi
Adige-
Şimdi gördüm cnm hemen okuyorum Rabbim şafi ismiyle şifa versinKızlar bugün Eylül bebek icin okuduk yarın başlayacağız listemize Eylül bebek icin 10 tane Ayeter Kursi okunacak mazeretli olan ya da okuyamacak olan varsa lütfen bildirim yapsın ben yardım edeceğim okumayan sizler kaldınız canlar insaAllah bugün okuyup bitirelim yarın listemize başlayalım
mimiraculum
Umut_2019
2019 mutluluk
E Eslem91
Cuel
@Minikbirmucizemeselesi
Adige-
Tamam canim sagolasin☺Ben de yardım.ederm.okurum istediğinz kadarıyla eksik olursa cnm
Tamam canim okudu sayıyorum seniŞimdi gördüm cnm hemen okuyorum Rabbim şafi ismiyle şifa versin
Canim Cuel in yerine okur musun 10 taneBen de yardım.ederm.okurum istediğinz kadarıyla eksik olursa cnm
Okuyrm cnmCanim Cuel in yerine okur musun 10 tane