-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.421
Okudum canım Allah kabul etsinkızlar hatırlatmak için yazıyorum yarina kadar vaktimiz var
15yusra11 için okumayanlar
Aventuss
byebyeblackbird
15yusra11
M mer_4260
kunfeyekun__
jnci
benden önceki arkadaşlarada 100 kere okuycam hak geçmesin.. gönüllerindeki niyetleri duaları için diycemAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
ftemiz duasi;
ismim Fadime, duam Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı ile kabul olmasını, kendimi gösterebileceğim ve hakettiğim maaşı alabileceğim, devamlı olacak bir iş nasip et Allahım. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
tavuksuyu
Allah razi olsun canim hepsi için tek tek 100 tane okumana gerek yok bir seferligine 100 tane okuyup okumadiklarin adına bagislayabilirsinbenden önceki arkadaşlarada 100 kere okuycam hak geçmesin.. gönüllerindeki niyetleri duaları için diycem
Amin insaAllah bu illet bir an önce biter yoğun bakimdaki tüm hastalarda iyileşirkendim için okudum Allah kabul etsin inşallah.
Duama ek, şu virüs illetinin biran önce spn bulması, herkesin sağlıklı bir biçimde normal hayatlarına dönmesini diliyorum.
okudum mevlam kabul eylesin... Luniss den önceki diğer tüm arkadaşlarada tum niyetleri için okudum rabbim kabul eylesin aminnAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
ftemiz duasi;
ismim Fadime, duam Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı ile kabul olmasını, kendimi gösterebileceğim ve hakettiğim maaşı alabileceğim, devamlı olacak bir iş nasip et Allahım. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
tavuksuyu
okudum Allah kabul etsinAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
ftemiz duasi;
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
jnci
tavuksuyu
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
ftemiz duasi;
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
Luniss
15yusra11
ftemiz