- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum Rabbim kabul etsin aminnnnnnn.. dua ederken başında ve sonunda salavat getirirsek daha makbuldür... rabbim peygamberimize getirdiğimiz salavatı kabul ederken duamızda hızlı şekilde kabul olur...Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
M mer_4260 duası;
Celal kızı Merve
Ya Rabbım ıcınde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan bizi feraha cıkar tum kardes lerıme saglık sıhhat ver. Ailemı evlatlarımı sevdiklerimi koru. Bizi kaldıramayacağımız zorluklarla imtihan etme amın
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
@Luniss
15yusra11
ftemiz
M mer_4260
Bal0ncuk
kunfeyekun__
@Annelika
@tavuksuyu
Amin insaAllah canim.. ben de salavat getiririm birde dua etmeye başlamadan Besmele de cekilmeliymis bildigimiz bilgileri burda paylasalim yazdigin cok iyi oldu Allah razi olsun hayirla dualarimiz kabul olsun Aminokudum Rabbim kabul etsin aminnnnnnn.. dua ederken başında ve sonunda salavat getirirsek daha makbuldür... rabbim peygamberimize getirdiğimiz salavatı kabul ederken duamızda hızlı şekilde kabul olur...
Bulutlara bakarak dua edince de kabul olur.Amin insaAllah canim.. ben de salavat getiririm birde dua etmeye başlamadan Besmele de cekilmeliymis bildigimiz bilgileri burda paylasalim yazdigin cok iyi oldu Allah razi olsun hayirla dualarimiz kabul olsun Amin
evet canım... bende hep besmele çekerimAmin insaAllah canim.. ben de salavat getiririm birde dua etmeye başlamadan Besmele de cekilmeliymis bildigimiz bilgileri burda paylasalim yazdigin cok iyi oldu Allah razi olsun hayirla dualarimiz kabul olsun Amin
Allah kabul etsin ettigin dualari canim ❤evet canım... bende hep besmele çekerim
önce salavat... sonra niyet.. besmele dua... salavat... bu şekilde ediyorum
Tamam canım ben hatirlatirim da arkadasa netin biterse.Kizlar benim netim az kaldi insaAllah listemiz tamamlanmadan bitmez giremezsem sirasi gelen arkadas duasını paylassin o şekilde ilerleyelim insaAllah
Tamam canim sagolasinTamam canım ben hatirlatirim da arkadasa netin biterse.
KızlR ben yeniyim burayamı yazacam msjlamı atacam nasıl olcakBal0ncuk duanı paylaşır mısın. Siteye girdiginde
Canim evet buraya yazacaksinKızlR ben yeniyim burayamı yazacam msjlamı atacam nasıl olcak
Kızlar merhaba.. Benim adım ZeynepCanim evet buraya yazacaksin
amin canım benim aminn... benimde duam o.... hakkımızda hayırlı olucak şekilde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun aminnnKızlar merhaba.. Benim adım Zeynep
Allahtan tek dileğim evlat sahibi olabilmek
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin inşallahAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
M mer_4260 duası;
Celal kızı Merve
Ya Rabbım ıcınde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan bizi feraha cıkar tum kardes lerıme saglık sıhhat ver. Ailemı evlatlarımı sevdiklerimi koru. Bizi kaldıramayacağımız zorluklarla imtihan etme amın
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
Aventuss
@casual woman
Cuel
byebyeblackbird
@Luniss
15yusra11
ftemiz