- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
1 hafta olmuş nerdeyse yeni kişiye geçilmemiş
Ben birkedivelisi ve H M için okudum listeyi bitirdim arkadaşlar. Hakkınızı helal edin
Ben birkedivelisi ve H M için okudum listeyi bitirdim arkadaşlar. Hakkınızı helal edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı bize...1 hafta olmuş nerdeyse yeni kişiye geçilmemiş
Sen bitirirsin canım az kalmıştır seninDarısı bize...
Yok elifim ben bu sefer acayıp zorlandım.Sen bitirirsin canım az kalmıştır senin
Bazen oluyor canım öyle. Zorlamadan okumaya çalış. Başka duaların varsa ağır gelmiş olabilirYok elifim ben bu sefer acayıp zorlandım.
Ne grup bitiyor ne çektıkce ya fettah en sevdigim esmadır
Geçmiş olsun cnm rabbim acil sifalar versin liste son siralara geldiKızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Morrmeneksee sen takip edebilir misin rica etsem listeyi
Gelmiş geçmiş olsun.Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallahKızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Çok gecmıs olsun cnm.. Söz vermeyım ama bi bakarım bende çünkü musaıt degılım şu sıra.Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun benden yana helal olsunKızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Cok gecmis olsun bir an once sagligina kavuşursun insallah benim de bazi saglik sorunlarim var birde hafta sonu sinavim var o yuzden son bes kişiye henuz okuyamadim kusura bakmayin ama en kisa surede tamamlayacagimKızlar hepinizden çok çok özür dilerim sizlere karşı çok mahçubum listeyi takip edemedim uygulamaya giremedim bir süre önce trafik kazası geçirdim ve yoğun bakımda kaldım hala tam iyileşebilmiş değilim liste ne durumda hiç bilemiyorum okumalarımı da tamamlayamadım çok çok özür diliyorum hepinizden liste takibine devam edemicem sanırım dediğim gibi hala tam olarak iyileşemedim sizlere haber vermek helallik istemek için girdim uygulamaya bütün arkadaşlara okuyacağım en kısa zamanda
Benim bitti canımKIZLAR HARLOFIA BANA RİCA ETTI TAKİP EDERMİSİN DİYE AMA ŞÖYLE Kİ 46 SAYFA OLMUS BEN EN BASINDAN BERİ BAKMAYA KALKSAM SAATLERİMİ ALIR ŞÖYLE YAPALIM GRUPCA
LİSTEYI BİTİRENLER BİTİRDİM DESİN BANA
SON 3 4 KISI ICIN OKUMAYANLARDA
VEYA KİM KİMLER ICIN OKUMADIYSA HENUZ BU KISILERE OKUMADIM DESIN BENI ETIKETLESIN
BENDE O KISILER ICIN BİLDİRİM TOPLAYIM
GERCEKTEN BU GRUBU ARTIK BİTİRELİM MAALESEF ÇOK SAĞLIKLI ILERLEYEN BİR GRUP OLMADI AÇIKCASI.
M maviayy
ohbb
Aktiflora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
@hapines
burcusami