🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

🍃LİSTEMİİZ🍃

@Harlofia 🔒✅

Morrmeneksee Morrmeneksee 🔒✅

M Maviayyy 🔒✅

SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅

ohbb ohbb 🔒✅

@Aktif Lora🔒✅

R rana20 🔒✅

R rana20 (kardeşi) 🔒✅

MoonfacedMom MoonfacedMom 🔒✅

Life light Life light 🔒✅

tatlicincap tatlicincap 🔓

Meybuz Meybuz 🔓

Umut_2019 Umut_2019 🔓

Ronron77 Ronron77 🔓

Pinkpotter Pinkpotter 🔓

H Hapiness 🔓

burcusami burcusami 🔓

@birkedivelisi🔓

H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔

( 1 ağustos - saat 9 a kadar) Ronron77 Ronron77 👈

📿Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)

📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz

📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir 😍
Okudum Rabbim kabul etsin ins Ronron77 Ronron77 için

Alllah razı olsun arkadaşlar Rabbim okunan ya fetah ın isminin hürmetine ormanlarımıza kendi katında su döksün bitirsin, orda yaşayan hayvanların hürmetine ateşler bir anda soğuğa çevirsinn😭😭😭😭😭😭 bana okunan bğtün zikirleri oraya bağışlıyorum ya Ya Rabbim kabul eyle 😭😭😭😭

Ben henüz bitiremedim arkadaşlar bu hafta ise başladım çok yoğundum en kısa sürede okuyup haber veririm kusuruma bakmayın

🍃LİSTEMİİZ🍃

@Harlofia 🔒✅

M Maviayyy 🔒✅

SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅

ohbb ohbb 🔒✅

@Aktif Lora🔒✅

R rana20 🔒✅

R rana20 (kardeşi) 🔒✅

Life light Life light 🔒✅

Meybuz Meybuz 🔓

Umut_2019 Umut_2019 🔓

Ronron77 Ronron77 🔓

Pinkpotter Pinkpotter 🔓

H Hapiness 🔓

burcusami burcusami 🔓

@birkedivelisi🔓

H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔

( 3 ağustos - saat 9 a kadar) Pinkpotter Pinkpotter 👈

📿Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)

📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz

📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir 😍

Ronron77 Ronron77 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🤲

Arkadaşlar ben de niyetimi değiştirdim. Şuan ülkemizin geçirdiği doğal afetlerden bir an önce kurtulması niyetine derseniz çok sevinirim. Rabbim tez zamanda ülkecek bizi bu afetlerden kurtarsın inşallah.
Ne kadar tatlısın 💜halbuki sıkıntıda oldugunu soylemiştin.. Sizin gibi insanları tanıdıkca bırz da olsa ıcım ferahlıyor Allah razı olsun sendende 💜 bence grupca ekstradan fettah hatımı yapalım orman yangınları ıcın sende kendı nıyetını yıne yap tamm dersenız

Evet sıkıntıdayım ama ülkecek daha çok sıkıntıdayız o yüzden dedim. Elimden sadece dua etmek geliyor o yüzden bu hatmi bağışlıyorum. Hem alıştım artık kendim için tek yaparım hatim..
Ne kadar tatlısın 💜halbuki sıkıntıda oldugunu soylemiştin.. Sizin gibi insanları tanıdıkca bırz da olsa ıcım ferahlıyor Allah razı olsun sendende 💜 bence grupca ekstradan fettah hatımı yapalım orman yangınları ıcın sende kendı nıyetını yıne yap tamm dersenız

🍃LİSTEMİİZ🍃

@Harlofia 🔒✅

M Maviayyy 🔒✅

SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅

ohbb ohbb 🔒✅

@Aktif Lora🔒✅

R rana20 🔒✅

R rana20 (kardeşi) 🔒✅

Life light Life light 🔒✅

Meybuz Meybuz 🔓

Umut_2019 Umut_2019 🔓

Ronron77 Ronron77 🔓

Pinkpotter Pinkpotter 🔓

H Hapiness 🔓

burcusami burcusami 🔓

@birkedivelisi🔓

H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔

( 6 Ağustos - saat 9 a kadar) H Hapiness 👈

Arkadaşlar biraz geçikip okuyacağım kusura bakmayın. Düğün telaşım vardı. O bir yana 3 gün öncede ananem vefat etti.Rabbim bu yangınlar için de yardımcımız olsun. Çok zor zamanlardan geçiyoruz.

🍃LİSTEMİİZ🍃

@Harlofia 🔒✅

M Maviayyy 🔒✅

SoLeiL12 SoLeiL12 🔒✅

ohbb ohbb 🔒✅

@Aktif Lora🔒✅

R rana20 🔒✅

R rana20 (kardeşi) 🔒✅

Life light Life light 🔒✅

Meybuz Meybuz 🔓

Umut_2019 Umut_2019 🔓

Ronron77 Ronron77 🔓

Pinkpotter Pinkpotter 🔓

H Hapiness 🔓

burcusami burcusami 🔓

@birkedivelisi🔓

H M H M 🔓

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ🤔

( 6 Ağustos - saat 9 a kadar) H Hapiness 👈

Okudum canım ben de

Arkadaşlar biraz geçikip okuyacağım kusura bakmayın. Düğün telaşım vardı. O bir yana 3 gün öncede ananem vefat etti.Rabbim bu yangınlar için de yardımcımız olsun. Çok zor zamanlardan geçiyoruz.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun

X