- 1 Ocak 2015
- 181
- 425
- 63
- Konu Sahibi aryalorinn
-
Ne alakasi var diyorsunuz ya hersey kandaki degerlerden etkilenir .esim hacamattan sonra rahatladigini soyler simsiyah kan akiyor diyor kirmizi falan degilmis.
ben migren için yaptırdım iki aydır başım ağrımıyor çok rahatım bir de sanki daha zinde daha enerjik hissediyorum kendimi.fizyoterapiste yaptırdım 2 seans
Kan degeriniz normalse ve kan vermeniz saglik acisindan uygunsa kan vermek te iyidir.ancak ikisi farkli seylerdir.
Kalın kan denilen gerçek var o atılıyor, o nedenle pis kan deniliyor olabilir. Hatta yanılmıyorsam Amerika da (başka ülkede olabilir emin olamadım) bu islem deri kesilerek yapılıyor. Bildiğin kesip(uzunca) sivilce gibi çıkarıyorlar. Piskolojik olarak insan kendini arınmış hissettiği için beyne öyle mesaj gidiyormuş.Evet ben internette videosunu izlemiştim. Deri altında kalan kılcal damarlardan kan akiyor. o bölgelerde kan akışı daha yavaş olduğu için toksik maddeler oralarda birikiyor. Dolayısıyla vücuttan toksinleri atmak için bir yöntem gibi.
Mrh cnm bende bugun yaptırdım ayni sebepten..ama acayip korku bastı beni yaptiktan sonra.tok karnins olması pazar gunu olmasi..mebiliyim sana böyle seyler soylendi mi.bugun basim ağrıdı mesela taptigi yerlerde aciyor suan..sende de oldu mu canm korkmaliyim sence lutfen cvp verirmisnben migren için yaptırdım iki aydır başım ağrımıyor çok rahatım bir de sanki daha zinde daha enerjik hissediyorum kendimi.fizyoterapiste yaptırdım 2 seans
Mrh canm.bana da cbp verirsen Cok sevinirim.ben bugun oldum ama korkuyorum.pazar olmasi acken doktorun karnini doyur demesi..islem sonrasi başımın agrimasi..kesik yerlerin acimSi..yanlis mi dusunuyrm..normal mi bunlarAçılın hacamat ustası geldi
O kadar bilgi kirliliği var ki öncelikle bunlara açıklık getireyim
Hele bir hanıma mağara soğuk muydu demek istiyorum cahil cahil konuşmuş tecahül i arifler falan
Bu paragrafım da kendi kültürünün (dinin) öğretilerini (sünnetlerini) değil de hep batıyı referans alanlara gelsin atı alan üsküdarı çoktan geçti onlar bizden öğrendikleri bu şifayı cupping therapy adı altında çoktandır uyguluyorlar.Tabi şimdi cupping therapiyi cübbe ve teravih olarak algılayamazsınız çünkü onlar bizden alıp yapınca waauuvv
Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım son olarak sadece şunu söylemek istiyorum Efendimizin (s.a.s) bize tavsiye ettiği bir şey işe yaramaz veya gereksiz olabilir mi tek kelimeyle müthiş bir şey ehil kişilerce yapılırsa ve steril şekilde tabi ki bedeniniz üzerindeki maddi ve manevi etkilerine kendiniz karar verirsiniz
Yok canm fizikci doktor yani yapan bana..evet okudum bunlari oyuzden aç gitmistim.dun geceden ac olunca bayilirsin dedi..1simit yedim sadece..abdestliydim ama onu bilmiyorum..bende okudum oda okudu..tek sikintim o yedigim simit bide pazar olması..ama doktor dediki dun icin ayın 17.gunu dedi Rabbim yardımcımız olsun ne diyelimHacamat aç karnına yapılır; Takribi 3 saat öncesi yeme içme bırakılır.
Tok karnına yapılan hacamat bir çok hastalığa neden olur.
Vücutta takribi 6-7 litre kan olup yemekten sonra takribi 3-4 litre kan sindirim işlemini gerçekleştirmek için görevlendirilir. Bu durumda kan basıncı düşmesi ve kan dolaşım hızının yavaşlaması nedeniyle hacamat ile toksik maddeleri temizlemek zorlaşır. Hatta zararlı bile olur.
Çünkü; tokluk halinde kan, karın boşluğunda göllendiği için hayati merkezlerimiz olan beyin ve kalbin beslenmesi zayıflamıştır. Böyle durumlarda hacamat yapılınca beyne, kalbe ve diğer hayati hormon ve enzim yapan bezlere giden kan hacmi iyice düşerek, felç, enfarktüs gibi kalıcı rahatsızlıkların çıkmasına neden olur
Bu bilgiyi herhangi bir siteden aldım keşke baksaydınız ama yapacak bir şey yok korkmayın inşAllah birşey olmasın dua edin.
Hacamatın ritüelleri var yaptırırken bunları göz ardı etmeyen kişilere yaptırırsanız daha iyi olur yoksa 3 5 çizik atıp kupayla çekmeyi 10 yaşındaki çocukta yapar
Hem maddi hem manevi şifa bekliyorsanız lütfen işi bilen kimselere yaptırın hanımlar yoksa yarar falan görmezsiniz giden paranız zamanınız olur
Ne demek tok gel demek ki konuya o kadar uzak hacamatı kesik atıp çekmekten ibaret sanıyor bu arkadaş
Yapan kişi yaptıran kişi abdestli olacak yapan ve yaptıran dualarını okuyacak kıbleye karşı oturalacak aç olunacak bir gün öncesi ve bir gün sonrası hayvansal gıda alınmayacak ve bir de mümkünse cam kupa ile yapan yerleri tercih edin
Canim Allah razi olsun içimi rahatlattin..insallh sıfa olur Rabbim yardım etsinE tamam o zaman tok değilmişsin
Üzülme korkma
Gün konusunda da şimdi baktım sıkıntı yok sen de bakabilirsin hacamat 2018 yaz görsellerde takvimler çıkacak
Pazar günü 17 şevval e denk gelmiş
Güzel bir gün tokta değilsen şartlara uymuşsunuz ağrı olur normaldir geçer ağır iş yapma yarına azalarak biter şifa olsun :)
yuhhh modern tıp ne zaman kalktı bee bu düsüncede olursa sonumuz allah korusun
8 yıldır reaktif hipoglisemi hasyasıyım çok doktor gezdm ilaç denedim tahlillerde sebebi bile bulnamadı 9 öğün beslenirsem şekerimi ancak dengeliyordum. modern tıbba inancım tabiki var ancak ayetelürside de bahsedildiği gibi yaradanın ilminden ancak onun dilediği kadarını idrak edebiliriz yani pozitif bilimlerde eksik kalınan noktalar olacaktır. Sünnet olması hasebiyle başka bir rahatsızlığım için bir klinikte hacamat yaptırdım ertesi gün hipoglisemim yok oldu. Hala inanamıyorum normal insanlar gibi her istediğimi yiyip içebiliyorum. Rabbimin şifayı nereden vereceği bilinmez. yalnız benim naçizane tavsiyem klinik ortamında yaptırılmalı ve hacamat takvimine uyulmalı. Saçma buldğunuz için şunu söylemek isterim Vücutta bir rahatsızlık olduğunda nasılki cerrahi müdehale ediliyorsa bu olayda aynı şey aslında. Sağlıklı günler dilerim.
8 yıldır reaktif hipoglisemi hasyasıyım çok doktor gezdm ilaç denedim tahlillerde sebebi bile bulnamadı 9 öğün beslenirsem şekerimi ancak dengeliyordum. modern tıbba inancım tabiki var ancak ayetelürside de bahsedildiği gibi yaradanın ilminden ancak onun dilediği kadarını idrak edebiliriz yani pozitif bilimlerde eksik kalınan noktalar olacaktır. Sünnet olması hasebiyle başka bir rahatsızlığım için bir klinikte hacamat yaptırdım ertesi gün hipoglisemim yok oldu. Hala inanamıyorum normal insanlar gibi her istediğimi yiyip içebiliyorum. Rabbimin şifayı nereden vereceği bilinmez. yalnız benim naçizane tavsiyem klinik ortamında yaptırılmalı ve hacamat takvimine uyulmalı. Saçma buldğunuz için şunu söylemek isterim Vücutta bir rahatsızlık olduğunda nasılki cerrahi müdehale ediliyorsa bu olayda aynı şey aslında. Sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?