- Konu Sahibi layd_pacino
-
merhabalar arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum bende tam bu konuyla ilgili başlık açacaktım ama bu yazıyı okuyunca gerek duymadım hacamat ve sülük gerçekten çok şifalı bir tedavi yöntemi bende yaptırdım bursada arkadaşım yapıyor eşiyle beraber hemm sülük hem hacamat bu işin ehli bir doktor var aidin salih hanım ve kitabı -yitik şifanın izinde- muhakkak okunması gerek sağlık için herşeyi birebir anlatmış faydası olur die yyazma gereği duydum ..:)
kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum.. kafadan ve sırt agrılarım için omuzlarımdan.. yaptıranlar acı hissediyor mu ücreti ne kadar? Bursa'da güvenebileceğim bu işin ehli olan kim var lütfen bilen varsa söylesin..
Kayseri ya da K.maraş civarında yapan var mı bildiğiniz???
k.maraşta yapan birilerini tanıyorum
bursa da iyi bir hacamatcı arıyorum kızlar...bilen varmı...
bursa da iyi bir hacamatcı arıyorum kızlar...bilen varmı...
bizde yaptırmak istiyoruz annemin bel fıtığı var. damar tıkanıklığı ve varis de var. beyin damarlarında daralma sorunu var kıacası yokyok kadıncağı da yanlız annem kan sulandırıcı kullanıyor. sanırım kan sulandırıcı kullananlarda sakıncalıymış bunun bir çözümü var mı acaba yaptıranlar doktoruna sorabilirmi kan sulandırıcıyı hergün almakzorunda onun yerine başka bişey alabili mi yada birkaç saat almaması yeter limi bizim burada doktor yok yapan hemşire bir bayan var oda samsundaymış ben ordunun bir ilçesindeyim imkanlar kısıtlı tabi bana yardımcı olurmusunuz
Ankara'da hacamatcı arıyorum yardımcı olur musunuz
Eger isterseniz ozelden numarasini atabilirim
Eger isterseniz ozelden numarasini atabilirim
Ankarada gercekten işinin ehli bir hacanatçı ariyorum lütfen özrlden yazın
merhaba, bulabildiniz mi aceba Ankara'da birini? benimde Annem için arıyoruz ama güvenilir yer bulmak çok büyük mesele? bir tıp merkezinin hacamat ünitesi varmış ama deneyimler daha önemli bence. bulduysanız özelden bana da msj atabilir misiniz lütfen? Rabbim herkese şifa versin.Ankarada gercekten işinin ehli bir hacanatçı ariyorum lütfen özrlden yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?