Ben lokman hekimlerle,doktorlarla hocalarla buyudum,inanin bosa yazmiyorum,yapan kisi dedigim gibi yaomiyorsa vakit kaybetmeyin baskasini arayin bulun.Yok oyle degil soyle diyenlere kulak asmayin ve bayan kardesler asla adetli hacamat yaptirmayin,olur yapilir derler amaaan diyeyim!sarimsakla ilgili de bisey geldi aklima sutte 3dk pisirip sogutup ezip suyla haftada bir yutun ustune zeytin yagi icin bir tatli kasigi.hacamatla acilan damarlarinizin uzerine bunu yapin insallah sac mevzusu cozuluyor!ayrica isirgani haslayin 4dk sonra kendi yapiminiz elma sirkesinde 1gun karanlikta bekletin,siyah sisede olsun.sonra onunla 10parmaginizla onden arkaya sacinizi tarayin 15 kez.cok hafifce.sonra sadece lavanta suyuyla durulayim kurulayim.bunlar icten cozumlenmis sac problemimi distan kalkanlar Allahin izniyle.saci stres,kabizlik,safra,balgam,vitamin eksikligi,hormonal problem,agri kesici,antibiyotik,kanser,bobrek tasi,idrar yolu ve yumurtalik enfeksiyonu,kurtaj,depresyon,odem,boyun damarlari tikanikligi,sert yastik,hazir gida tuketimi,kola ce asitli her turlu icecek,bobrek ve safra tasi,mantar,egzema,virus doker ne alaka demeyin,bos konusulmuyor yazilmiyor emin olun Allahin izniyle bu hastaliklarinizin hangisi varsa suphelendigimiz varsa kesinlestirin kesinlesmis olunca da hemen hacaMat yaptirin.ilk sefer sadece rahatlama olabilir,sac daha fazla dokulebilir,agrilar artabilir.tek sebebi,ortami temizlerken cok daginiik ve pislik varsa biraz gurultu olur mantigi,korkmayin,sifa Allahtandir hacamat onun bize sundugu sifa vesilesidir,mutlaka duzelecektir!