Hacamat ve sülük mucizesi........

bende hacamat taraması yaptırıyorum
4 bölgeme yapıldı
kronik fibromiyalji(yumuşak doku romatizması)göz ağrılarım geçti
sürekli burnum tıkalıdır alerjik artık nefes alıyorum nefes alırken ciğerlerimden aldığımı hissediyorum benim için mucize yani
daha birsürü faydasını görüyorum yaşadıkça
rahat yürüyorum yorulmuyorum
ruhsal sıkıntılarım azaldı
sinirim azaldı
benimde şekerim düşük çıkıyo hacamattan mı acaba
eşiniz hangi bölgesine yaptırdı

öncelikle geçmiş olsun. bir mahsuru yoksa 1. 2. 3. 4. bölgeleri yazabilir misiniz sırasıyla hangi bölgelere uygulandı hacamat ve kaç kupa kapatıldı

Hacamat yaptırdım, normalde adetim hep gecikirdi hacamat oldum eve geldim bi baktım adet olmuşum çok mutluyum. Bu tedaviye devam edeceğim inşallah hamile de kalırım!

Geçen sene arkadaşımla netten siparişle sülük aldık.Ben korktum.Hepsini o tuttu.Egzamalarında hafiften azalma olduğunu söyledi.Sülük tutarken belli noktalar var mı? Yaralara yakın herhangi bir yerden tutulabilir mi? Ben de aslında şifa olsun diye tutacaktım.Gripde dahil bir sürü hastalığa karşı koruyuculunu öğrenmiştim.Bu sene hacamatı düşünüyorum.

Ayrıca hamile kalamayan bayanlar konusunda da birşeyler söylemek istiyorum.Anneannem anneme vajinadan içeri sülük tutarak hamile kalmış.Yakın zamanda da bu şekilde hamile kalan bir bayan var tanıdığım...Sülük kirli kanı emdikten sonra kendini atıyormuş.İlgili olanlara fikir olsun dedim...

Evet gerçekten mucize.. Benim de hacamat geçmişim kısaca şöyle..
İlk evlendiğim yıl ben de hipofiz adenomu çıktı; dayanılmaz baş ağrılarım, tavan yapmış hormon değerlerim vardı, görmemse iyice bulanıklaşmıştı.. Adenom büymeye devam ederken gitmediğim özel hast kalmadı.. En son şişlide çok iyi bir doktor bulduk, ameliyata girecektim ve girmeden MR filmi çekelim dedi dr. En son MRım 1 aylık kadardı. Sonra ben hacamatı baya kafaya taktım ve
Büyük ümitle kafamdan, omuz ve belimden yaptırdım. 1 ay kadar benim baş ağrım geçmedi, aksine şiddetlendi(bazı hastalıklar hemen atılmıyormış). Sonra MR çekildim be hormon tahlili verdim; sınuç mucize gibi, Dr.umun bile gözleri yaşardı ur nasıl küçülür diye? Hormonlar ise en iyi seviyeye ulaştı, elhamdülillah. Çok mutluyum, kuş gibiyim.. Başağrılarım tüm sosyal hayatımı bitirmişti, migrn hapları bile fayda etmiyordu.. Üzerinden 1 yıl geçti kuş gibiyimm:KK66: elhmd.

Eşimde de epilepsi var, sabahları kolları birkaç saniye atar, o da yaptırdı, artık çok dinç kalkıyor ve işe hiç geç kalmıyor çok şükür.. Şimdi de azosperm için sülük tedavisine başlayacağız inşallah. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Ben şifamı buldum, Rabbim herkese nasip etsin.

Geçen sene arkadaşımla netten siparişle sülük aldık.Ben korktum.Hepsini o tuttu.Egzamalarında hafiften azalma olduğunu söyledi.Sülük tutarken belli noktalar var mı? Yaralara yakın herhangi bir yerden tutulabilir mi? Ben de aslında şifa olsun diye tutacaktım.Gripde dahil bir sürü hastalığa karşı koruyuculunu öğrenmiştim.Bu sene hacamatı düşünüyorum.

Ayrıca hamile kalamayan bayanlar konusunda da birşeyler söylemek istiyorum.Anneannem anneme vajinadan içeri sülük tutarak hamile kalmış.Yakın zamanda da bu şekilde hamile kalan bir bayan var tanıdığım...Sülük kirli kanı emdikten sonra kendini atıyormuş.İlgili olanlara fikir olsun dedim...
evet beni tarif ettiniz sanırım :KK34: bende rahime sülük yaptıranlardanım.doktorun gitmez dediği çikolata kisti 3 cm eridi.miyomumda yok oldu.zaten sonrasında hamile kaldım ne kist kaldı ne miyom.sülük yaptırdıktan sonra hamile kaldım şükür.inanılmaz mucize.hiç bi şey anlamıyosun tuttuktan 5 dk sonra hemen düşüyolar.

evet beni tarif ettiniz sanırım :KK34: bende rahime sülük yaptıranlardanım.doktorun gitmez dediği çikolata kisti 3 cm eridi.miyomumda yok oldu.zaten sonrasında hamile kaldım ne kist kaldı ne miyom.sülük yaptırdıktan sonra hamile kaldım şükür.inanılmaz mucize.hiç bi şey anlamıyosun tuttuktan 5 dk sonra hemen düşüyolar.

nasıl cesaret edebildin ben de duydum bunu ama yapamam sanırım. :KK53:

kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum.. kafadan ve sırt agrılarım için omuzlarımdan.. yaptıranlar acı hissediyor mu ücreti ne kadar? Bursa'da güvenebileceğim bu işin ehli olan kim var lütfen bilen varsa söylesin..

bende hacamat ve sulukte yaptırdım cokta memnunum benım 16 yasında kızımda mıgren var yavrumm kafasını nereye vuracagını bılmıyodu agrı tuttugunda ama sukur bıttı fatıhte bı yerde yaptırdım 4 kupa cekıyoo rahatsızlıgınız varsa soyluytosunuz o bılıyo yapıcagı yerı benım gelınde yumurtalıklarda kıst vardı onuda goturdumm yumurtalıklarında sorun oldugunu kadına soylemedıkk hacamat yaptıı senın yumurtalıklarında kıst var dedıı ve muayende yapıyoo bu sefer gıttıgımde bır kac tane bebek tedavısı goren bayanla karsılastımm ısteyen olursa tlf vere bılırım ozelden

eşimle ben, tv'de seda sayana çıkan bir uzmandan duymuştuk bu yöntemleri, araştırdık gerçekten çok faydalıymış,
sırt ve bel ağrılarımız için en kısa zamanda yaptırmak istiyoruz ama bulunduğumuz şehirde yapacak uzman yok maalesef.

2 sene hamile kalamadıktan sonra son çare olarak rahime sülük yapıştırıp hamile kaldığını söyleyen bir komşumuz vardı,şimdi burda yazılanları okuyunca aklıma o geldi.bir tehlikesi varmı bilemem ama işe yaradığını söylüyorlar.

herkese hayırlı günler,hacamatın saymakla bitmez faydaları var allahın izniyle beylikdüzünde oturuyorum çevrenizde yaptırmak isteyen varsa gelip yapabilirim yıllardır hacamat yapıyorum bana ulaşmak isteyenler özelden mesaj atabilir ayrıca sülük tedaviside yapıyorum....

bende hacamat ve sulukte yaptırdım cokta memnunum benım 16 yasında kızımda mıgren var yavrumm kafasını nereye vuracagını bılmıyodu agrı tuttugunda ama sukur bıttı fatıhte bı yerde yaptırdım 4 kupa cekıyoo rahatsızlıgınız varsa soyluytosunuz o bılıyo yapıcagı yerı benım gelınde yumurtalıklarda kıst vardı onuda goturdumm yumurtalıklarında sorun oldugunu kadına soylemedıkk hacamat yaptıı senın yumurtalıklarında kıst var dedıı ve muayende yapıyoo bu sefer gıttıgımde bır kac tane bebek tedavısı goren bayanla karsılastımm ısteyen olursa tlf vere bılırım ozelden

Selamlar,
Acaba gittiğiniz kişinin telefonu ve yeri de tarif edebilir misiniz özelden? Benim acil gitmem gerekiyor bugünlerde. Daha önce gittiğim yer kapanmış. Şimdiden teşekkür ederim.

bizim burda yani kütahyada bu çok etkili bir tedavidir herkez bilir bende migren ve varis için yaptırdım gerçekten geçti... yakın bir arkdaşımda şimdi bebek için aldı adetten sonra rahim için yapıcak çok etkili dini bir tedavi bu isteyene her şehire gönderiyorlar ve tarih ediyorlar ne yapacağını biz malatya ya halama gönderdik migren için alıpta internette de bizim aldığımız adamlar satıyormuş bende numarası var dileyene veririm...

hacemat-sülük-açlık

bunların 3'ü de şifadır...Annem devamlı yaptırır çok da şifasını gördü. Ama bi yaptırıp bırakmak tek seans hacemat sülük tabiki kesin tedavi değil.Sene içinde tekrarlamak lazım.

Allahim dermansiz dert vermesinnn benimde yaklasik iki yildir gecmeyen oksuruk sikayetim var aslinda oksuruk istemi geliyor fakat bogazimda islik gb bi ses beni cok rahatsiz ediyor cok yeregittim alerjik dendi ev tozu akarina karsi ilaclar kortizonlar fayda etmedi psikolojim bozulduuu asi tedavisi dediler ama 5 yil falan suruyor yaotiramadim kesin gececegine de inanmiyorum bende istiyorum insALLAH sifam hacamatta olsun.ayni rahatsiLigi olan varmi arkadaslar

4 bölgeme yapıldı
sürekli burnum tıkalıdır alerjik artık nefes alıyorum nefes alırken ciğerlerimden aldığımı hissediyorum benim için mucize yani
sinirim azaldı

Benimde burnum tikali geniz akintim var ve oksuruk yapior sizdede oksuruk varmiydi hangi bolgeden yapiyorlar alerjii icin ilk yaptirmada etkisini gordunuzmu yoksa ikinci yaptirisinizdami etkili oldu

4 bölgeme yapıldı
sinirim azaldı

Ozelden yazdim gonderemedim heralde alerjik rahatzilginia ilgili sikqyetiniz neydi oksuruk geniz akintisi varmiydi birde ilk hacamattan sonrami gordunuz faydasini

Ozelden yazdim gonderemedim heralde alerjik rahatzilginia ilgili sikqyetiniz neydi oksuruk geniz akintisi varmiydi birde ilk hacamattan sonrami gordunuz faydasini

ben sadece alerji için yaptırmadım yazdığım gibi biçok sıkıntım vardı
ilk seansta görmeye başlamıştım etkisini

Merhabalar
Ankarada hacamat yaptıranlar var mı? Birini tavsiye edebilecek olanlar?
Bir de cocuklar için de uygun mudur acaba?

ben 1 sene önce hacamat yaptırmıştım, sülük tedavisi de yaptırmak istiyorum yüzüme..çok sivilce var bir de gözlerim bozuk astigmat-miyop her 2 si de 3 derece birkaç kişi tavsiye etmişti göze iyi geliyor diye ama biraz korkuyorum bide az kansızlığım var acaba dayanabilir miyimmm????

X