-
- Konu Sahibi layd_pacino
bende hacamat taraması yaptırıyorum
4 bölgeme yapıldı
kronik fibromiyalji(yumuşak doku romatizması)göz ağrılarım geçti
sürekli burnum tıkalıdır alerjik artık nefes alıyorum nefes alırken ciğerlerimden aldığımı hissediyorum benim için mucize yani
daha birsürü faydasını görüyorum yaşadıkça
rahat yürüyorum yorulmuyorum
ruhsal sıkıntılarım azaldı
sinirim azaldı
benimde şekerim düşük çıkıyo hacamattan mı acaba
eşiniz hangi bölgesine yaptırdı
evet beni tarif ettiniz sanırımGeçen sene arkadaşımla netten siparişle sülük aldık.Ben korktum.Hepsini o tuttu.Egzamalarında hafiften azalma olduğunu söyledi.Sülük tutarken belli noktalar var mı? Yaralara yakın herhangi bir yerden tutulabilir mi? Ben de aslında şifa olsun diye tutacaktım.Gripde dahil bir sürü hastalığa karşı koruyuculunu öğrenmiştim.Bu sene hacamatı düşünüyorum.
Ayrıca hamile kalamayan bayanlar konusunda da birşeyler söylemek istiyorum.Anneannem anneme vajinadan içeri sülük tutarak hamile kalmış.Yakın zamanda da bu şekilde hamile kalan bir bayan var tanıdığım...Sülük kirli kanı emdikten sonra kendini atıyormuş.İlgili olanlara fikir olsun dedim...
evet beni tarif ettiniz sanırımbende rahime sülük yaptıranlardanım.doktorun gitmez dediği çikolata kisti 3 cm eridi.miyomumda yok oldu.zaten sonrasında hamile kaldım ne kist kaldı ne miyom.sülük yaptırdıktan sonra hamile kaldım şükür.inanılmaz mucize.hiç bi şey anlamıyosun tuttuktan 5 dk sonra hemen düşüyolar.
bende hacamat ve sulukte yaptırdım cokta memnunum benım 16 yasında kızımda mıgren var yavrumm kafasını nereye vuracagını bılmıyodu agrı tuttugunda ama sukur bıttı fatıhte bı yerde yaptırdım 4 kupa cekıyoo rahatsızlıgınız varsa soyluytosunuz o bılıyo yapıcagı yerı benım gelınde yumurtalıklarda kıst vardı onuda goturdumm yumurtalıklarında sorun oldugunu kadına soylemedıkk hacamat yaptıı senın yumurtalıklarında kıst var dedıı ve muayende yapıyoo bu sefer gıttıgımde bır kac tane bebek tedavısı goren bayanla karsılastımm ısteyen olursa tlf vere bılırım ozelden
Geçen sene arkadaşımla netten siparişle sülük aldık.Ben korktum.Hepsini o tuttu.Egzamalarında hafiften azalma olduğunu söyledi.Sülük tutarken belli noktalar var mı? Yaralara yakın herhangi bir yerden tutulabilir mi? Ben de aslında şifa olsun diye tutacaktım.Gripde dahil bir sürü hastalığa karşı koruyuculunu öğrenmiştim.Bu sene hacamatı düşünüyorum.
Ayrıca hamile kalamayan bayanlar konusunda da birşeyler söylemek istiyorum.Anneannem anneme vajinadan içeri sülük tutarak hamile kalmış.Yakın zamanda da bu şekilde hamile kalan bir bayan var tanıdığım...Sülük kirli kanı emdikten sonra kendini atıyormuş.İlgili olanlara fikir olsun dedim...
4 bölgeme yapıldı
sürekli burnum tıkalıdır alerjik artık nefes alıyorum nefes alırken ciğerlerimden aldığımı hissediyorum benim için mucize yani
sinirim azaldı
4 bölgeme yapıldı
sinirim azaldı
Ozelden yazdim gonderemedim heralde alerjik rahatzilginia ilgili sikqyetiniz neydi oksuruk geniz akintisi varmiydi birde ilk hacamattan sonrami gordunuz faydasini