Hacamat ve gebelik

Vakalar azalırsa yaptırıcam insallah. Cok teşekkür ederim :)

Kasiklara mi kupa vuruluyor.bir de sonrasinda adet kanaması oldu mu

Gelecek ay hamile kalmazsanız (İNŞALLAH KALIRSINIZ) sülük de yapabilirsiniz. O da tertemiz ediyor rahim ve yumurtaliklarimızi

Gelecek ay hamile kalmazsanız (İNŞALLAH KALIRSINIZ) sülük de yapabilirsiniz. O da tertemiz ediyor rahim ve yumurtaliklarimızi
Merhaba ben hacamattan sonraki ay adet bittikten hemen sonra sülük yaptırdım 3 tane kasıklardan 2 tane belimden. Aradan 12 gün geçti yeniden adet oldum halbuki benim düzenim 33-35 gün arası. Çok şaşırdım. Sizce sülük iyi bir etki ettiğinden mi ters teptiginden mi oldu bu adet? Dolu dolu 1 hafta normal adetti.

İyi etki etmiştir, ne güzel

İyi etki etmiştir, ne güzel
İnşallah ama o adetten sonra ovulasyon testinde tam pik göremedim iki kere koyulasti sadece ama net bir pik degildi. Şimdilerde adet olmam lazım artık net bir pik göremediğim icin net adet günümden de emin olamıyorum. Sülük yapan kisi de sülük seni temizlemiş dedi ama bilemedim inşallah öyledir

Nasıl yani sülük temızledıgi İcin adet olamıyor muaun

Eklentiler

• IMG_20201103_194114.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 684
  • IMG_20201103_194114.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 421
Benimki bu kadar bile değildi, diğer aylar çok güzel pik oldu ve ondan 14-15 gün sonra adet oldum, bu ay tam yumurtlama olmadi diye düşündüğüm için adetim gecikecek dedim. Sabah test yaptım negatifti, 2 saat sonra falan ikinci çizgi çıkmış ama ciddiye alamiyorum malesef

Merhaba 3seans derken farklı bölgelere mi yaptırdınız her seferinde bende tarama hacamati oldum sırtıma 5kupal yaptilar hamilelikte için nfarkli bir hacamat mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…