Vakalar azalırsa yaptırıcam insallah. Cok teşekkür ederim :)O bölgedeki saçı kazıyolar diye biliyorum ama kazıtmadan da oluyor. Evet çok ufak kesikler atılıyor ehil birine yaptırın derim eşim sırtına yaptırdı hiç ağrı çekmedim dedi, kısa sürede izleri de geçti.
Rica ederim, geçmis olsun. Şifa olsun inşallah.Vakalar azalırsa yaptırıcam insallah. Cok teşekkür ederim :)
Kasiklara mi kupa vuruluyor.bir de sonrasinda adet kanaması oldu muKızlar ilk defa kendime dun hacamat yaptırdım
Aman Allahım o kadar guzel bısey ki hacamat tan sonra ıcımdekı daraltı sıkıntı hepsi gectı acayip bir mutluluk geldi hacamat tan sonra gebe kalanlar olmus.
Ozellıkle rahim bolgesı İcin takılan kupadan gelen kan köpük gibiydi ustu kopurmus beyazımsıydı ben cok memnun kaldım denemek isteyenler cesareti olmayanlar korkmasın derım.
Gelecek ay hamile kalmazsanız (İNŞALLAH KALIRSINIZ) sülük de yapabilirsiniz. O da tertemiz ediyor rahim ve yumurtaliklarimıziKızlar ilk defa kendime dun hacamat yaptırdım
Aman Allahım o kadar guzel bısey ki hacamat tan sonra ıcımdekı daraltı sıkıntı hepsi gectı acayip bir mutluluk geldi hacamat tan sonra gebe kalanlar olmus.
Ozellıkle rahim bolgesı İcin takılan kupadan gelen kan köpük gibiydi ustu kopurmus beyazımsıydı ben cok memnun kaldım denemek isteyenler cesareti olmayanlar korkmasın derım.
Merhaba ben hacamattan sonraki ay adet bittikten hemen sonra sülük yaptırdım 3 tane kasıklardan 2 tane belimden. Aradan 12 gün geçti yeniden adet oldum halbuki benim düzenim 33-35 gün arası. Çok şaşırdım. Sizce sülük iyi bir etki ettiğinden mi ters teptiginden mi oldu bu adet? Dolu dolu 1 hafta normal adetti.Gelecek ay hamile kalmazsanız (İNŞALLAH KALIRSINIZ) sülük de yapabilirsiniz. O da tertemiz ediyor rahim ve yumurtaliklarimızi
Bende sabunla kasık masajı yaptırmıştım çok hamile kalan varmış ama ben kalamadım bir de bunu deneyeceğimBenim arkadaşım hacamattan sonra hamile kalmıştı
İyi etki etmiştir, ne güzelMerhaba ben hacamattan sonraki ay adet bittikten hemen sonra sülük yaptırdım 3 tane kasıklardan 2 tane belimden. Aradan 12 gün geçti yeniden adet oldum halbuki benim düzenim 33-35 gün arası. Çok şaşırdım. Sizce sülük iyi bir etki ettiğinden mi ters teptiginden mi oldu bu adet? Dolu dolu 1 hafta normal adetti.
İnşallah ama o adetten sonra ovulasyon testinde tam pik göremedim iki kere koyulasti sadece ama net bir pik degildi. Şimdilerde adet olmam lazım artık net bir pik göremediğim icin net adet günümden de emin olamıyorum. Sülük yapan kisi de sülük seni temizlemiş dedi ama bilemedim inşallah öyledirİyi etki etmiştir, ne güzel
Rahim içine sülük attıran da cok, gerçekten onu yaptırdığımi tahayyül edince ben de senin gibi hissediyorum kendime üzülüyorum. Öyle bisey yapamam da insallah gerek olmaz hic kimseyeHamıle kalcaz diye denemedik yol bırakmadıj aglamak istiyorum ben aryık
Küçük küçük çizikler atıyor canım sonra kupa yapıyorUfak bir kesik atıyorlar değil mi?
Çok teşekkür ederim hepimize şifa olsunKüçük küçük çizikler atıyor canım sonra kupa yapıyor
Nasıl yani sülük temızledıgi İcin adet olamıyor muaunİnşallah ama o adetten sonra ovulasyon testinde tam pik göremedim iki kere koyulasti sadece ama net bir pik degildi. Şimdilerde adet olmam lazım artık net bir pik göremediğim icin net adet günümden de emin olamıyorum. Sülük yapan kisi de sülük seni temizlemiş dedi ama bilemedim inşallah öyledir
Yok hani ovulasyon testinde pik gördükten 14-15 gün sonra adet olunur ya ben bu ay tam pik göremedim büyük ihtimal gecikecek adetim demek istedimNasıl yani sülük temızledıgi İcin adet olamıyor muaun
AA oyle mı oluyor tam pik olmayınca gecikme mı oluyor. Benimde en fazla boyle olduyduYok hani ovulasyon testinde pik gördükten 14-15 gün sonra adet olunur ya ben bu ay tam pik göremedim büyük ihtimal gecikecek adetim demek istedim
Yok hani ovulasyon testinde pik gördükten 14-15 gün sonra adet olunur ya ben bu ay tam pik göremedim büyük ihtimal gecikecek adetim demek istedim
Kasık bölgesine hacamat nasıl olur. Deneyiminizi paylaşır mısınız. Bende düşünüyorum miyomlar için..Evet önerilmiyor özellikle bel kasık bölgelerine. Ben hep adet bitiminde yaptırıyorum
Merhaba sezeryan bölgesi dedikleri yer varya ordan bi sağdan bi soldan birer kupa yaptirdim Sorun yaşamadımKasık bölgesine hacamat nasıl olur. Deneyiminizi paylaşır mısınız. Bende düşünüyorum miyomlar için..
Merhaba 3seans derken farklı bölgelere mi yaptırdınız her seferinde bende tarama hacamati oldum sırtıma 5kupal yaptilar hamilelikte için nfarkli bir hacamat mi oluyorŞifa olur inşallah. Hacamat gerçekten insanı hem bedenen hem ruhen çok rahatlatıyor, bende 3 seans hacamat yaptırdım son seferden sonra hamile kaldım. Çok faydası olduğuna inanıyorum. Çıkan kanın köpürmesi de vücuttan toksik gazların ve nazarın çıktığına işaret oluyor