İnşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz, şifa olsunYok hamıle kalamıyorum diye yaptım canm
Kafamın arkasinda iki kulak arkalarından, birde saçımızı topuz bagladigimiz tepe bölgesinden yaptırıyorum ben, cok fayda görüyorum, 3-4 ayda bir yaptirmazsam dayanamiyorum ağrılar sıklaşıyoMigren için hangi bölgeye yapılıyor?
Canım kesinlikle yaptır ruhuna ferahlık geliyor Allahın izniyle ben iyiki yaptırdım diyorumMigren için hangi bölgeye yapılıyor?
Cok cok sagolunİnşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz, şifa olsun
Ayy cidden mi ya masallah ınsallah benim de herkesin isteyen olsunİyi yapmışsın şifa olsun inşallah. benim ablam da hacamattan sonra hamile kaldı. Ben de tekrar yaptircam adet olup bitince
Merhabalar, inşallah size şifa olur Hacamatı nerde yaptırdınız acaba ? Gebelik istiyorum diye özellikle belirtiyor musunuz? Ben tüp bebek yaptım yarın sonucumu alıcam ama bu seferde tutmamış gibi hissediyorum yazdıklarınızı görünce fikir almak açısından sormak istedim .Ayy cidden mi ya masallah ınsallah benim de herkesin isteyen olsun
İstanbuldayım Allah korusun oyle demeyin ınsallah tutmus tur. Yarın mı test yapılacak kacıncı tup bebek denemesi neden tutmasın olumsuz dusunme lutfen.Merhabalar, inşallah size şifa olur Hacamatı nerde yaptırdınız acaba ? Gebelik istiyorum diye özellikle belirtiyor musunuz? Ben tüp bebek yaptım yarın sonucumu alıcam ama bu seferde tutmamış gibi hissediyorum yazdıklarınızı görünce fikir almak açısından sormak istedim .
İnsallah inşallah. Vucut toksinlerden arınıyo ve bel bölgesinde yapılan hacamat rahime ve yumurtaliklara giden damarlardaki kan akışını düzenlediği icin daha temiz ve hızlı kan gidiyor bu sayede yumurtalar uyarıliyor, rahim bebek için hazırlanıyor diye biliyorum.Ayy cidden mi ya masallah ınsallah benim de herkesin isteyen olsun
Bu 3. denemem canım hiç pozitif göremedim belirtimde yok geçen seferkiler gibi geliyor bana birisi hamilesin dese bile inanmam herhaldeİstanbuldayım Allah korusun oyle demeyin ınsallah tutmus tur. Yarın mı test yapılacak kacıncı tup bebek denemesi neden tutmasın olumsuz dusunme lutfen.
Ben bi hastanede yaptırdım bel bolgeme
Ben yaptirmistim cnm ense ve baş bölgesine yapılıyor 1 yıl baş ağrısı neydi unutmuştumMigren için hangi bölgeye yapılıyor?
Benim ayak bileklerime kupa vurmuştu rahime giden damar çok az atıyor diyeİnsallah inşallah. Vucut toksinlerden arınıyo ve bel bölgesinde yapılan hacamat rahime ve yumurtaliklara giden damarlardaki kan akışını düzenlediği icin daha temiz ve hızlı kan gidiyor bu sayede yumurtalar uyarıliyor, rahim bebek için hazırlanıyor diye biliyorum.
Evet onu da duymuştum bir sonraki hacamat seansimda ben de isticem bilektenBenim ayak bileklerime kupa vurmuştu rahime giden damar çok az atıyor diye
Bilekten yapılan ne işe yaradı anlamadım rahımle ilgili mıBenim ayak bileklerime kupa vurmuştu rahime giden damar çok az atıyor diye
Evet ayak bileğindeki damarın rahime kadar gittiğini söyledi ve çok az atıyor dedi bilegin iç kısmına kupa yaptı simsiyah kan çıktı ordan 2 ci seansda kasık bolgeme ve bel kismima yapmıştı hacamatiBilekten yapılan ne işe yaradı anlamadım rahımle ilgili mı
Ama çok rahatlatıyor benim sürekli ayak bileklerimde ağırı vardı hacamattan sonra inan hiç kalmamıştıEvet onu da duymuştum bir sonraki hacamat seansimda ben de isticem bilekten
Bu ay sen hamile kalırsan bende yaptıracağımBilekten yapılan ne işe yaradı anlamadım rahımle ilgili mı
Kafaya yapılıyorMigren için hangi bölgeye yapılıyor?
Benim arkadaşım hacamattan sonra hamile kalmıştıBu ay sen hamile kalırsan bende yaptıracağım
Ufak bir kesik atıyorlar değil mi?Kafaya yapılıyor
O bölgedeki saçı kazıyolar diye biliyorum ama kazıtmadan da oluyor. Evet çok ufak kesikler atılıyor ehil birine yaptırın derim eşim sırtına yaptırdı hiç ağrı çekmedim dedi, kısa sürede izleri de geçti.Ufak bir kesik atıyorlar değil mi?