Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@HAbibte arkadaşımızın depremzede kardeşi için 70.000 Ya Şafi
Allah'ım.kabul etsin bende elimden geldiği kadar okuyacağım ama sayılara takılı kalmayın gönülden edilen dua en geçerli olandır Allah'ım şifasını versin
taburcu olduk dün ama daha ayağa kalkamıyor inşallah o da olacak böbrek durumu iyi diyalize bağlanmıyır artık böbrek %1 çalışıyordu ilk hastaneye gittiklerinde şimdi %85…iyi bir ftr doktoru arıyoruz ayakları için Herkese teşekkür ediyorum
taburcu olduk dün ama daha ayağa kalkamıyor inşallah o da olacak böbrek durumu iyi diyalize bağlanmıyır artık böbrek %1 çalışıyordu ilk hastaneye gittiklerinde şimdi %85…iyi bir ftr doktoru arıyoruz ayakları için Herkese teşekkür ediyorum