Haberin varmı anne........? (slayt şeklinde)

canım emeğine sağlık çok güzel paylaşım için sağol g.znurum senağlama

ben cok duygulanduım yaaaaasaa o cocugaaaaa ıcım bı tuaf oldu bı an kendımı dusundum ben oplsem oglum ne yapr dıyee babası evlenıp oglum oksuz kalırmııı ALLAQH KORUSN

Kiz Sabah Sabah Ağlattin Beni...oğlumda Gelmiş Anne Niye Ağliyosun Diyo..bende Bi çocuğun Annesi ölmüş üvey Annesi Olmuş Dedim ..oda Anne O Yoksa Pamuk Prensesmi Dedi Onunda üvey Annesi Vardi Ya Dedi....alahim Hiç Bir çocuğu Annesiz Birakmasin çok Zor...

kızlar bende her seyrettiğimde duygulanıyorum ..boğazıma bişeyler duruyo ..
ALLAH sizinde dediğiniz gibi hiç bi çocuğu annesiz bırakmasın .........:1no2:

çok güzel olmuş tatlım gözyaşlarımla okudum çokkk güzeldi geçen agustos eltim vefaat etti bana onu hatırlattı ve ardında üç çocuk bıraktı dogum yaptı beş gün sonra beyin kanaması geçirdi hepimiz çokkk üzüldük şu an okadar yandı ki içim anlatamam sizlere çok duygulandım....

giznurcum emeğine sağlık.zaten çok duygusalım bugünlerde ne duysam ağlıyorum...
malum bende yakında bir anne olucam hayırlısıyla

yüce rabbim ALLAH kimseye böyle bir acı vermesin verenede yardım et rabbim kızlar içim çok tuhaf anlatamam

rabbim kimsenin çocuğunu anasız bırakmasın.amma ağladım ya.gözlerim şişti bugün.sağolcanım(.oy verdim sana.)

:amin sulu gözlü fundam benim .. ALLAH tuğçeni sana bağışlasın ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…