- 4 Mayıs 2021
- 552
- 1.197
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
artik insanlar cok fazla dilandirildigi icin e devkete boyle bir uygulama gelmesine gulmus , size degil.Evet. Tam onu yaparken gördüm. Komik olan kısmı neresi?
Biz arkadaşla konuştuk. Hiç bir sorun yok aramızda. O gayet tatli ve anlayışla karsiladi. Sıkıntılı bir durumla ani karsilasinca siz daha soğuk davranirsiniz.artik insanlar cok fazla dilandirildigi icin e devkete boyle bir uygulama gelmesine gulmus , size degil.
ne kadar gereksiz bir tepkiniz var .
Son durum nedir? Konuyu takipteyim. Aşırı merak ettim. Umarım sorunsuz çözülür.Biz arkadaşla konuştuk. Hiç bir sorun yok aramızda. O gayet tatli ve anlayışla karsiladi. Sıkıntılı bir durumla ani karsilasinca siz daha soğuk davranirsiniz.
Avukatla konuştuk. Bizimkiler bugün memlekete dönüyor. Çünkü şirket orada gözüküyor. Avukatta orada. Bakalım hayırlısı ile kazası belasız atlatalim inşallah. Mutlaka sonucu yazacağım inşallah. Lütfen sizlerde bakın Allah korusun. Haberlerde görürdüm üzülürdüm. İnsanın başına geliyormuş.Son durum nedir? Konuyu takipteyim. Aşırı merak ettim. Umarım sorunsuz çözülür.
Konuyu görür görmez e devlette ilgili alanı doldurdum. İnşallah. Geçmiş olsun tekrardan.Avukatla konuştuk. Bizimkiler bugün memlekete dönüyor. Çünkü şirket orada gözüküyor. Avukatta orada. Bakalım hayırlısı ile kazası belasız atlatalim inşallah. Mutlaka sonucu yazacağım inşallah. Lütfen sizlerde bakın Allah korusun. Haberlerde görürdüm üzülürdüm. İnsanın başına geliyormuş.
Çok teşekkür ederimKonuyu görür görmez e devlette ilgili alanı doldurdum. İnşallah. Geçmiş olsun tekrardan.
Sayenizde şimdi yaptım bende e devletteBu şekilde sorun yaşayan çok kişi var sanırım. Hatta yanlış bilmiyorsam artık e devlette adıma şirket kurulmasın gibi bir hizmet eklediler.
Geçmiş olsun umarım çabucak atlatirsiniz zararsız şekildeÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun umarım çabucak atlatirsiniz zararsız şekilde
Ben yeni gördüm hemen kontrol ettim sizden sona sonunun iyi bitmesine çok sevindim geçmiş olsunArkadaşlar merhaba
Sonu mutlu bir hikaye oldu bizimki.
Sadece bir memurun yaptığı hatadan dolayı olan bir süreçmis. Ama bizimkiler bu arada suç duyurusunda bulundular. Avukatla görüştüler. Memlekete gitti ler kovitten korunmaya çalıştıkları halde. Fakat şimdi düzeltmiş Ler işlemi annemde gözükmüyor artık. Bu işte de bir hayır var diyorum.
Yazan sıkıntımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Bende çok sevindim cidden. Çok sagolunBen yeni gördüm hemen kontrol ettim sizden sona sonunun iyi bitmesine çok sevindim geçmiş olsun