- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Ben olsam arardım sanirim. İcra yokmuş umarım borcta yoktur. Borç falan yoksa hasarsız atlatirsiniz. Kim kurdu,neden kurdu araştırmak lazım. Şirketin adresi falan var mıTüm bankalari mi? Cidden soruyorum
Var var olmaz olur mu?Ben olsam arardım sanirim. İcra yokmuş umarım borcta yoktur. Borç falan yoksa hasarsız atlatirsiniz. Kim kurdu,neden kurdu araştırmak lazım. Şirketin adresi falan var mı
Acaba fiili olarak hizmet veriyorlar mı yoksa yalan bir adres falan mı yazdılar. Google maps de çıkıyor muVar var olmaz olur mu?
Açılmış bir ara kapanmış. Şimdi tekrar açılmış tekrar 4 5 yıl önce.
Geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız şekilde çözersiniz. Tesadüfen görmeniz büyük şans.Ya sormayın. Yıllardır TV de izlerim.
Zamanında nüfus cüzdanınızı kaybettiğiniz oldu mu hiç?? Genelde kayıp durumlarında hızlıca iptal işlemi yapılmazsa, tc nizi öğrenen kötü niyetli insanlar böyle şeyler yapabiliyor diye biliyorumArkadaşlar merhaba
Az önce annemin e devletinde sorgulama yaptığımda üzerine bir şirket gözüküyor. Fakat kesinlikle bizim böyle bir durumdan haberimiz yok. Benzer bir durum yaşayan var mı?
(Yarın ilk iş avukatı arayacağız. Fakat saat geç olduğu için. Şimdi rahatsız etmek ayıp geliyor. Yarına kadar uykum kacmasin diye soruyorum. Yada kaçsın mi)
Açılış tarihi yeni değil bu arada. Fakat.hala aktif
Hiç hatırlamıyorum.Zamanında nüfus cüzdanınızı kaybettiğiniz oldu mu hiç?? Genelde kayıp durumlarında hızlıca iptal işlemi yapılmazsa, tc nizi öğrenen kötü niyetli insanlar böyle şeyler yapabiliyor diye biliyorum
TabiMerhaba, umarım biran önce çözüm bulursunuz. Şirketin adı gözüküyor değil mi
Sicil numarası ni buldumKimlik bilgilerinizi çaldırmış olabilirsiniz . İnteraktif Vergi dairesinden e devlet şifresi ile giriş yapıp sorgulayın borçlarınızı . Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ticaret sivil gazetesini bulmaya çalışın
Kimliği kaybetmeye de gerek yok sanırım. Kimlik bilgilerimiz elden ele dolaştığı içinZamanında nüfus cüzdanınızı kaybettiğiniz oldu mu hiç?? Genelde kayıp durumlarında hızlıca iptal işlemi yapılmazsa, tc nizi öğrenen kötü niyetli insanlar böyle şeyler yapabiliyor diye biliyorum
Bu numara ile gazeteyi bulun. Orda şirket bilgilerinin tamamına ulaşırsınızSicil numarası ni buldum
Gazete ne demek onu bilmiyorum kiBu numara ile gazeteyi bulun. Orda şirket bilgilerinin tamamına ulaşırsınız
Var var olmaz olur mu?
Açılmış bir ara kapanmış. Şimdi tekrar açılmış tekrar 4 5 yıl önce.
Kesinlikle avukatla halledecegizBunun olması için birinin annenizin kimliğine veya kimlik bilgilerine sahip olması ya da noterden adına süresiz, şirket kurma dahil belki bir kaç farklı vekaletmame alınmış olması lazım. 2. Seçeneği yapanda çok yakından biri olur genelde.
Kayıp kimlik varsa umarım ilan vermişsinizdir.
Şirketler tüzel kişilik olduğu için e devletten yaptığınız sorgulamalarda borçlar görünmez.
Şirketlerin borçlarını gib, sgk gibi kurumların kendi sistemlerinden öğrenebilirsiniz.
Fakat bireysel olarak bu işe girişmeden önce avukatla görüşün, büyük ihtimalle yasal süreç başlatılması gerekecek.
Annenizin yasal haklarını korumak, dolandırıldığını kayda geçirmek için işlemler yapılacaktır.
Böyle işleri genelde naylon fatura, paravan şirket kurup para aklama gibi işler için yaparlar.
Bu durumun cezası olduğundan hiçbir şey yapmadan önce iyi bir avukat bulun.
Avukat gerekirse sizi smmm ye yönlendirir.
O zaman kesin sıkıntıli bir durum var mıdır?Bunun olması için birinin annenizin kimliğine veya kimlik bilgilerine sahip olması ya da noterden adına süresiz, şirket kurma dahil belki bir kaç farklı vekaletmame alınmış olması lazım. 2. Seçeneği yapanda çok yakından biri olur genelde.
Kayıp kimlik varsa umarım ilan vermişsinizdir.
Şirketler tüzel kişilik olduğu için e devletten yaptığınız sorgulamalarda borçlar görünmez.
Şirketlerin borçlarını gib, sgk gibi kurumların kendi sistemlerinden öğrenebilirsiniz.
Fakat bireysel olarak bu işe girişmeden önce avukatla görüşün, büyük ihtimalle yasal süreç başlatılması gerekecek.
Annenizin yasal haklarını korumak, dolandırıldığını kayda geçirmek için işlemler yapılacaktır.
Böyle işleri genelde naylon fatura, paravan şirket kurup para aklama gibi işler için yaparlar.
Bu durumun cezası olduğundan hiçbir şey yapmadan önce iyi bir avukat bulun.
Avukat gerekirse sizi smmm ye yönlendirir.
Size ilk attığım yorumdaki ikinci linkten e devlet şifresi ile sisteme giriş yapın. Sorgula sonucu bulduğunuz sicil numarası ile şirketin ana sözleşmesinden tutun, adres değişikliği gibi bilgiler dahil, şirkete dair alınan resmi kararları görürsünüz.Gazete ne demek onu bilmiyorum ki
Buraada TC ile gireceğim bir kısım göremedi m.Bence ilk ticaret sicil gazetelerine bakın.
Habersiz oluşunuz beni ciddi işkillendirdi. Dolandırıcılık vakası gibi görünüyor. Kimlik kaybetme çaldırma durumu yaşadı mı?
Veyahut yakın akrabalarınızla tanıdıklarınızla noterde imza işi oldu mu?
Buradan ticaret sicil numarasını sorgulayın,Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi | TOBB
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği | Türkiye Ticaret Sicili Gazetesiwww.ticaretsicil.gov.tr
Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi | TOBB buradan ise üye olup şirkete dair ticaret sicil gazetelerine ulaşabilir biraz daha detay öğrenebilirsiniz.
E posta ile üye olmanız gerekBuraada TC ile gireceğim bir kısım göremedi m.