- 8 Ocak 2022
- 260
- 331
- 35
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Ticaret sicil gazetesine ulaşın, hangi noterde kimlere yetki verilmiş ne zaman hangi kişiler ne için görevlendirilmiş bulun. O kişiler adına dava vb işlemleri biran önce yapın ki ilerlemesin durum. Kamu kurumunda calısan bazı kişilerin direk tic sic gazetesine erişimi oluyor
Şöyle iyi kazanan bi şirket falansa belki zengin olursunuz ya iyi yönünden bakalımVar var olmaz olur mu?
Açılmış bir ara kapanmış. Şimdi tekrar açılmış tekrar 4 5 yıl önce.
Oldum şimdi ne yapayım. İnanın beynim durduE posta ile üye olmanız gerek
Ahh canimsiniz. Annem öyle tedirkin ki. Dedim kuzum sorun yokmuş.. isim benzerliği. Tek korkum onun üzülmesiŞöyle iyi kazanan bi şirket falansa belki zengin olursunuz ya iyi yönünden bakalım
Çok haklı yani durduk yere ne işler açılmış başınıza. Umarım sorunsuz halledersiniz.Ahh canimsiniz. Annem öyle tedirkin ki. Dedim kuzum sorun yokmuş.. isim benzerliği. Tek korkum onun üzülmesi
Sizi gece gece endişelendirmek istemiyorum.O zaman kesin sıkıntıli bir durum var mıdır?
Tüzel kişi üzerine olan borçları göremez miyiz
Hiç bir insan ismi yok.Ticaret sicil gazetesine ulaşın, hangi noterde kimlere yetki verilmiş ne zaman hangi kişiler ne için görevlendirilmiş bulun. O kişiler adına dava vb işlemleri biran önce yapın ki ilerlemesin durum. Kamu kurumunda calısan bazı kişilerin direk tic sic gazetesine erişimi oluyor
Şöyle söyleyeyim çok eskiden bir şirket var. Ama aile şirketi. Kapandı . Her türlü borcu ödendi. İnanır misiniz 13 yıllık bir süreçmis. İnşallah sorunsuz atlatırız.Sizi gece gece endişelendirmek istemiyorum.
Eğer geçmişte bir şirket vardı ve resmi kapanışları yapmadan kapıyı çekip çıkmadıysanız yani unutmadıysanız maalesef birileri sizin adınıza iyi niyetli olamayan işler yapıyor anlamına gelir.
Olayın büyüklüğünü bilemeyiz.
4,5 yıldır devam edip bu zamana kadar size bir şey yansımadıysa bir tık daha pozitifim.
Bir kaç yıldır bu işlerden uzağım. Yanlışsam bilenler düzeltsin.
Tüzel kişiliğe dair borç sorgulamalarını tüzel kişiliğin başvurusu ile şirkete ait özel şifreler ile sisteme girip yapılıyor.
Pay sahiplerine farklı haklar verilmediyse bu maalesef böyle.
Bir de bunları smmm yardımı ile yapabilirsiniz.
Fakat avukatla konuşmadan o şirketin adıyla en ufak bir işlem, başvuru yapmamanızı tavsiye ederim.
Bir akıllı çıkar yaz dilekçe al şifre bakalım der. Size ait olmadığını iddia ettiğiniz şirket için resmi başvuru yapmış olursunuz. Sonra anlat anlatabilirsen.
Bu geceden yarına ya da pazartesiye kadar hiçbir şey değişmeyecek.
Kendinizi strese sokmayın derim.
İsterseniz özel mesajla size mail adresi vereyim, pdf olarak gazeteleri indirin, mail atın okuyayım.?Hiç bir insan ismi yok.
Çok teşekkür ederimİsterseniz özel mesajla size mail adresi vereyim, pdf olarak gazeteleri indirin, mail atın okuyayım.?
Bulduğunuz numarayı arama çubuğuna yazıp şirketi aratın. Şahsi Üyeliğim olmadığından resim atamıyorum sitedenOldum şimdi ne yapayım. İnanın beynim durdu
Şöyle söyleyeyim çok eskiden bir şirket var. Ama aile şirketi. Kapandı . Her türlü borcu ödendi. İnanır misiniz 13 yıllık bir süreçmis. İnşallah sorunsuz atlatırız.
Evet bunun gibidir inşallah.Belki bununla alakalıdır.
İnanın bazen çok yanlış şeyler yapılabiliyor.
Bazen sistemin bazen çalışan kişilerin hataları olabiliyor.
Şöyle düşünün mesela ait soy ağaçları sisteme ilk düştüğünde 1800 lü yıllardan kalan dedeler nineler hala yaşıyor görünüyordu.
Belki (hatta umarım) böyle bir hatadır.
Gerçekten yatın uyuyun her neyse artık acelesi yok, halledeceksiniz.
Ortaklığım yazdım ordan ciktiE devlette nereden baktınız acaba?
Arkadaşlar merhaba
Az önce annemin e devletinde sorgulama yaptığımda üzerine bir şirket gözüküyor. Fakat kesinlikle bizim böyle bir durumdan haberimiz yok. Benzer bir durum yaşayan var mı?
(Yarın ilk iş avukatı arayacağız. Fakat saat geç olduğu için. Şimdi rahatsız etmek ayıp geliyor. Yarına kadar uykum kacmasin diye soruyorum. Yada kaçsın mi)
Açılış tarihi yeni değil bu arada. Fakat.hala aktif