Haberim olmayan şirketim

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.453
Arkadaşlar merhaba
Az önce annemin e devletinde sorgulama yaptığımda üzerine bir şirket gözüküyor. Fakat kesinlikle bizim böyle bir durumdan haberimiz yok. Benzer bir durum yaşayan var mı?
(Yarın ilk iş avukatı arayacağız. Fakat saat geç olduğu için. Şimdi rahatsız etmek ayıp geliyor. Yarına kadar uykum kacmasin diye soruyorum. Yada kaçsın mi)
Açılış tarihi yeni değil bu arada. Fakat.hala aktif

Güncelleme
Arkadaşlar merhaba
Sonu mutlu bir hikaye oldu bizimki.
Sadece bir memurun yaptığı hatadan dolayı olan bir süreçmis. Ama bizimkiler bu arada suç duyurusunda bulundular. Avukatla görüştüler. Memlekete gitti ler kovitten korunmaya çalıştıkları halde. Fakat şimdi düzeltmiş Ler işlemi annemde gözükmüyor artık. Bu işte de bir hayır var diyorum.
Yazan sıkıntımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Son düzenleme:
Nasıl olur ki bu

Bence ilk ticaret sicil gazetelerine bakın.
Habersiz oluşunuz beni ciddi işkillendirdi. Dolandırıcılık vakası gibi görünüyor. Kimlik kaybetme çaldırma durumu yaşadı mı?
Veyahut yakın akrabalarınızla tanıdıklarınızla noterde imza işi oldu mu?

Buradan ticaret sicil numarasını sorgulayın,
https://www.ticaretsicil.gov.tr/view/hizlierisim/unvansorgulama.php buradan ise üye olup şirkete dair ticaret sicil gazetelerine ulaşabilir biraz daha detay öğrenebilirsiniz.

Süpersiniz

Aaaa şok oldum. Hep duyardık adına şirket kurmuşlar falan diye, hatta bir karikatür vardı, fakir adam seviniyordu ilk defa şirketim oldu diye... Gülüp geçerdik gerçek çıktı
Hiçbir fikrim yok malesef ama inşallah zararsız şekilde atlatırsıniz yaa,ben de korktum
Detaylar netlesince yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…