- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi Aylakkadin
Nasıl olur ki buArkadaşlar merhaba
Az önce annemin e devletinde sorgulama yaptığımda üzerine bir şirket gözüküyor. Fakat kesinlikle bizim böyle bir durumdan haberimiz yok. Benzer bir durum yaşayan var mı?
(Yarın ilk iş avukatı arayacağız. Fakat saat geç olduğu için. Şimdi rahatsız etmek ayıp geliyor. Yarına kadar uykum kacmasin diye soruyorum. Yada kaçsın mi)
Açılış tarihi yeni değil bu arada. Fakat.hala aktif
İcra yok. Borcu nasıl sorgulayabilirimPeki borcunuz falan var mı baktınız mı ,adınıza icra falan
İnanın şoktayım..annemi rahatlatmaya çalışıyorumNasıl olur ki bu
O ibareyi göremedim. Diğer hepsi annem gözüküyor. Sınırsız yetkili diyor. Ortakta temsilcise annemİmza yetkilisi kim şirketin
Evet. Tam onu yaparken gördüm. Komik olan kısmı neresi?Bu şekilde sorun yaşayan çok kişi var sanırım. Hatta yanlış bilmiyorsam artık e devlette adıma şirket kurulmasın gibi bir hizmet eklediler.
SüpersinizBence ilk ticaret sicil gazetelerine bakın.
Habersiz oluşunuz beni ciddi işkillendirdi. Dolandırıcılık vakası gibi görünüyor. Kimlik kaybetme çaldırma durumu yaşadı mı?
Veyahut yakın akrabalarınızla tanıdıklarınızla noterde imza işi oldu mu?
Buradan ticaret sicil numarasını sorgulayın,Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi | TOBB
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği | Türkiye Ticaret Sicili Gazetesiwww.ticaretsicil.gov.tr
Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi | TOBB buradan ise üye olup şirkete dair ticaret sicil gazetelerine ulaşabilir biraz daha detay öğrenebilirsiniz.
Komik değil trajikomik. Dolandırıcılık sebebiyle alınmış bir önlem ya hani ona güldüm. Size değil.Evet. Tam onu yaparken gördüm. Komik olan kısmı neresi?
Bankaları arasaniz bilgi alabilir misiniz acabaİcra yok. Borcu nasıl sorgulayabilirim
Yok gözüküyorVergi borcu sorguladınızmı
Tüm bankalari mi? Cidden soruyorumBankaları arasaniz bilgi alabilir misiniz acaba
Ya sormayın. Yıllardır TV de izlerim.Komik değil trajikomik. Dolandırıcılık sebebiyle alınmış bir önlem ya hani ona güldüm. Size değil.