Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5K bile yok ki, üç aşağı beş yukarı aynı. Ayrıca Philips’in ıslak kurusu daha iyi zaten, ben de olsam onu seçerdim.
Kız bırak süpürgeyi falan. Konudan uzaklaştırıyorsun Jameya hanımı. Ben süpürge konuşmak istemiyorum

Birisi konu sahibine boşanılan eşle böyle konuşulmaz yazabilir mi?
Ben yazınca kızıyor da

Bildiğin cilveleşiyorlar.
ay şaka gibisin kim cilveleşiyor pes adamın ağzının payını vermişim msjda. çok çirkinleşmeye başladın

al işte neden ismiyle paylaşayım adamı ya yaz işte bana atayım özelden sana. çekincem olsa bunu da teklif etmezdim.
şaka mısın sevgili Jameya? sana özelden at diyen olmadı eski eşinin ismini soran olmadı. Tarih neden bugün yazıyor dedim sadece

ay şaka gibisin kim cilveleşiyor pes adamın ağzının payını vermişim msjda. çok çirkinleşmeye başladın

sajdgasgdhagdajakjfgas ağzının payını vermek o mu

Eski eşle hahahahihihi muhabbet ediyorsun flörtöz şekilde bir sor kim böyle konuşuyor eski eşiyle

Gerçekler çirkin değil acıdır

Edit: Elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım ya sevgiliye ya flört edilen kadına söylenir. Normal kız arkadaşa bile değil:)

E belki dün mesajlaştılar?

şaka mısın sevgili Jameya? sana özelden at diyen olmadı eski eşinin ismini soran olmadı. Tarih neden bugün yazıyor dedim sadece
bende sana diyorum ki tamamını göndereyim sana madem inanmıyorsun. ismini karalayıp atsam diyeceksin ki kendi ismini karaladın yine inanmayacaksın. şaka olan sensin. kendi kendime msj yazacak kadar rahatsız değilim.

E belki dün mesajlaştılar?
Bilemeyeceğim artık hayat bu her şey mümkün. Daha önceki konuda da,burada da hayretler içinde okudum yazışmaları.
Hayatımda olan adam da ayrıldığım adam da benimle bu üslupla konuşamaz Allah’ına kavuşturuveririm yürek yutmuş olması gerek veya ben çok gevşek konuşmam gerek

canım benim bugün yazmasının sebebi şu, o gün bana msj attığı an ekran görüntüsü aldım. ne olur ne olmaz diye ekran görüntüsü alıyorum ve telefonumda duruyor. bugün aldığım bir ekran görüntüsü değil o.

Adam Serkan Kaya dinliyormuş bu daha kötü bence.

bende sana diyorum ki tamamını göndereyim sana madem inanmıyorsun. ismini karalayıp atsam diyeceksin ki kendi ismini karaladın yine inanmayacaksın. şaka olan sensin. kendi kendime msj yazacak kadar rahatsız değilim.
Yok sen cidden bizimle kafa buluyorsun. Yahu bırak ismi mismi. Şimdi ben ikinci telimi “Obama” diye de kaydedebilirim “Komşu Ayten” diye de. Her şey yazılır isme. Senden isim karala diyen yok. Ay buradan veya mesajlardan hatta istemiyorsan atma. Öyle bir talep yoktu senden bunu anla. Sadece geçmiş mesajlar neden “bugün” yazılmış dedim

ahahahaha cilveleşmek mı? o dönem arkadaş gibiydik. normal bir konuşma yapmışım. hahaha cilveleşmek olmuyor.
adam kendisi şarkı göndermiş cevap vermemişim, en ufak bir lafında da ağzının payını vermişim hala cilveleştine getiriyorsun. cilveleşecek adam kalmamış sanki ve sanki ben çirkin bir kadınım da cilveleşecek adam bulamıyorum eski eşime sarmışım gibi.

Tamam ben ikna oldum.

bende diyorum ki o gün msjlaştığımız an ekran görüntüsü aldım telde kaldı, onu gönderdim. bugün ekran görüntüsü alıp atmadım diyorum anlatabiliyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…