- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.461
:roflol::roflol: içinden ne geliyorsa onu anlat canemmh.b cnm bendenno oo neler yokkı kosu bandımla askımımı step aletımle flortumu twısımle kacamaklarımımı anlatıyım :):)
olabilir canim anaaaa es se cimde gelmis hosgelmis
olabilir canim anaaaa es se cimde gelmis hosgelmis
:roflol::roflol: içinden ne geliyorsa onu anlat canemm
oo ben anlatırsam bıppp olur sızı sımdılık ızlıyım kosu bandı mahvettı benii:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitooom nereyee senağlama
uyku tumazsa gel yinee allah rahatlıklar versinnopuyorumnanaktan
DÖRT KULAKLI KEDİ GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR
Valerie ve Ted Rock çifti dört kulaklı kediye rastladıklarında önce gözlerine inanamamış. İlk şoku atlattıktan sonra ise bu dört kulaklı kedi yavrusunun onların ailesinin bir parçası olmasına karar vermişler. Daily Mail'in haberine göre çift bu dört kulaklı kediye iki yıl önce rastlamış. Minik gri kediyi evlat edinmiş ve adını da Yıldız Savaşları filmine atıfla Yoda koymuşlar. 8 haftalık Yoda'yı evlat edindikten sonra veterinere götüren çift, veterinerin şaşkınlığını üzerinden atar atmaz araştırmalar yaptığını ve dört kulaklı bir kedinin izine de Almanya'da rastladığını anlatıyor. Zaman içinde çok özel bir varlığa sahip olduklarını daha iyi anladıklarını kaydeden Rock çifti, kedilerinin kaçırılmasından da endişe ediyor. İnsanların Yoda büyük ilgi gösterdiğini ve birlikte fotoğraflar çektirdiklerine değinen Valerie, Yoda'nın kulaklarından ikisini kestirip kestirmeyecekleri sorusuyla da karşılaştıklarını ancak Yoda'nın tamamen normal davranışlar sergileyen, meraklı bir kedi olduğunu belirtiyor. Valerie Rock, Yoda'nın gürültücü bir kedi olmadığını ve çok seyrek olarak yumuşak sesler çıkararak miyavladığını da sözlerine ekliyor.
:1shok::1shok:ayy bu bence kıyamet alametlerinden biridelikafadulden
hoşgeldin cnm a.s.iyi geceler dedikoducular yeni eski nevar neyok???
temiz iş yapmış teyzem yaa bir iple halletmiş olayı ama öteki dünyası da var bu işin ipi nasıl aldın nerden aldın falan falan..... delikafadulden
Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın
Düğün olur bayram gelir
Dostlar beni hatırlasın
Can kafeste durmaz uçar
Dünya bir han, konan göçer
Ay dolanır yıllar geçer
Dostlar beni hatırlasın
Can bedenden ayrılacak
Tütmez baca, yanmaz ocak
Selam olsun kucak kucak
Dostlar beni hatırlasın...