Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

son dakika delikafadulden

Düzce Merkeze Bağlı Muncurlu Köy'ünde 1 kişi silahla öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre cinayet, Düzce Merkeze Bağlı Muncurlu Köyü sınırları içinde Aksu Köyü yolu üzerinde saat 20.30 sularında işlendi. Dereboğazi mevkiinde gerçekleşen cinayette Erdal Erkan (35) isimli şahıs hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri cinayet ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (CıHAN)

boncugum yemek yedik sonra arkadaslar geldi sonra eşimin teğmeninin ailesi gelmiş eskişehirden onlarla oturduk sohbet muhabbet şimdi geldim dahaa

valla boncuk şimcik tekmeyi bastı bana bi yere girmeye calısıo ama nereye anlamıom :) bazen canımı yakıo 256 gr ken böleyse 1 kilo oldugunda düşünemiom yaaa

valla boncuk şimcik tekmeyi bastı bana bi yere girmeye calısıo ama nereye anlamıom :) bazen canımı yakıo 256 gr ken böleyse 1 kilo oldugunda düşünemiom yaaa
:roflol::roflol: ama belki ben onu sordum diye hissetti
o tepiki bana attı
olamazmı kk teyzesiyim ben onun naniknanik

noldu boncukum kim üzdü seni ya:1shok:

yok bişe boşver abla depresyonik takılıyorum bu günlerdee
alınganlığım falan üzerimde yine herkese herşeye alınıyorum

belkide öle olmustur canım hepimizin bebği o zaten :))) bi sürü teyzesi var ne güzel cocugumun gercek hayatta hiç teyzesi yok zaten dayısıda yok bari siz olunda yanlşızlık cekmesin bebişim

boncugum takma kafana birsey canim sikma canini güzelim hayat o kadar degerliki her günümüze hic sIkIlmadan güler yüzle gülen gözlerle kalkmak kadar güzel bir sey yok inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…