Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

neyse ozaman boncugumun topiginde rahat rahat takilayimhihoyyyt
hhmmm bi düsüneyim :uhm:
yaa ben bi arastirip gelem bari bu aralar cok geri kaldim magazinden valla dünyadan bihaberim yani
takıl cnm rahatına bakkk
kiz yengem sardusumun siginma evinde magdurum oldu:jeyyar:
gazozumu icdi:jeyyar:
sonra geyikhaneye gecdik ve nurime ekmek arasi döner yaptim cikdim:roflol:
anladım anladımmyasakkelimegerisini anlatma nütfen :roflol::roflol:
İKİ DELİ YAN YANA OTURUYORLARMIŞ. BİR DELİ DİĞERİNE BEN SENİ ARAMAYA GİDİYORUM DEMİŞ. DİĞERİ DE TAMAM BEN DE SENİ BURADA BEKLİYORUM DEMİŞ.....

aynen bu durum yaniii....:roflol:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yeni gelen dedikodu arkadaslarim hosgeldiniz sefalar getirdinizopuyorumnanaktan
evet yeni gelen dedikoducular koşgeldinizzbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

takıl cnm rahatına bakkk

anladım anladımmyasakkelimegerisini anlatma nütfen :roflol::roflol:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

evet yeni gelen dedikoducular koşgeldinizzbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

:roflol:zati üstü kapali anlattim boncugum:roflol:
neysse konu kapansin dedikodularimiza bakalim:roflol:
yengemin flash haberi gecdi:roflol:
yeni dedikodular ltfen:jeyyar:cokacimcoook

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnyeni gelen dedikoducu arkadaslarim tekrar hosgeldiniz sefalar getirdinizbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Ben tugay 17 yasındayım bu olay gecen sene oldu bizim mahallede cok dedikoducu bir kadın vardı.Bütün mahalleyi birbirine düşürür hiç kimsenin söylemedeği şeyleri gider başka komşulara şu senin hakkında şöyle dedi bu senin hakkında böyle dedi derdi birgün bu kadın yolda giderken buna arba carpmış ve o anda onu hastane kaldırmışlar hastenade bitkisel haytta 2.5 ay yaşadı ve sonra birgün acılarını hissetmeye başladı her yerinin acıdığını söylüyordu azından bembeyaz sular akıyordu kızına kuran okumasını söyledi.Kızı kuran okumaya başladıktan sonra 2 gün sonra kadını hastanede ölü buldular ve gömmeye gittik ben,abim,onun oglu mezarı kazdık mezarın içinde iki tane yılan gitti başka mezar kazdık ondada iki yılan vardı.Ne yapalım baska mezar kazalım dedik bu sefer gömücektik kesin ve o mezardada 2 yılan vardı bu sefer yılanı mezardan sopa ile aldık ve öldürdük daha sonra kadını gömdük hoca dua ederken cıglıklar duymuş bize mezarı acın dedi.Mezarı actığımızda bembayaz olan kefenin surat bölümü kıpkırmızı idi ve kefeni kestik kadının suratı mosmor olmuştuu suratı kanıyordu doktora otopsi için götürdüğümüzde suratını bir cok yılanın ısırdığı söylendi ve biz şok olduk daha gömeli 2 daki olmuştu! inanmayanlar 2005 13 haziran tarihli milliyet gazetesine bakalbilir...

habere bakın...ben asla dedikodu yapmıycam....:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…