Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

nasıl kaçırırısın ayol incim yaprakları dökmüyonmu sen
fikretin şirret kaynanasını tanımıyom deme :mymeka:

Zeynep tokuş da eşinden boşanmış...Madem ünlülerden de dedikodu malzemesi çıkarılabiliyor burda.Duyunca şaşırdım.....Bebekleri küçüktü henüz.....

nasıl kaçırırısın ayol incim yaprakları dökmüyonmu sen
fikretin şirret kaynanasını tanımıyom deme :mymeka:

:roflolmuydu isim aklimda tutamam vede yaprak dökümünü sadece annemlerdeyssem mecburen bakiyom canim yoksam avrupa yakasini seyredip stress atiyom ben volkiyanimla burhanimla:roflol:

Zeynep tokuş da eşinden boşanmış...Madem ünlülerden de dedikodu malzemesi çıkarılabiliyor burda.Duyunca şaşırdım.....Bebekleri küçüktü henüz.....

su buzda dansdaki kadin diilmi birinci olan eside jinekolokmuydu neydi ne ünlüleri tanirim dogru düzgün nede magazini takip ederimde:roflol:bide gelmisim dedikodu yapmaya:roflol:

nazarboncugum topigin hayirli olsunvereliniortak
sey gazoz yok dimi dün gece cok ictim daha kendime yeni geldimde-tatlicadiarzu-:roflol:

şimdi bir haber aldım çalıkuşu arkadaşımızı yeşilçamdan arıyolarmış...oraya gitti herhalde...yakında feride olarak karşımıza çıkacakmış....

aaaaaaa çok severim kendisini
evet yaaa ( üzüldüm yani birlerişrler gibime geliyo ama

:1shok:calikusunun demede:jeyyar::roflol:
evet o çıtırlar çalıkuşundan konuşuyo bencede biride benim kulağıma fısıldasa duyamadım
:roflolmuydu isim aklimda tutamam vede yaprak dökümünü sadece annemlerdeyssem mecburen bakiyom canim yoksam avrupa yakasini seyredip stress atiyom ben volkiyanimla burhanimla:roflol:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile sıktılar tabii yaprak döküle döküle kalmadı işte

gullerdiyari yengosum simdi senin rütbeni gördümde harbi magdurumsun iyi gazozlamisim seni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…