- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
millet cinsellik bölümünde işin zevkini çıkarıyorlar.Gülmekten öldüm..:roflol::roflol:.
bunlar kimin dedikodusunu yapıyo sizce...:roflol:
bunlar kimin dedikodusunu yapıyo sizce...:roflol:
nasıl kaçırırısın ayol incim yaprakları dökmüyonmu sen
fikretin şirret kaynanasını tanımıyom deme :mymeka:
Zeynep tokuş da eşinden boşanmış...Madem ünlülerden de dedikodu malzemesi çıkarılabiliyor burda.Duyunca şaşırdım.....Bebekleri küçüktü henüz.....
kimler nerde ve nasil neye güldün ac konuyuda bizde gülelim:jeyyar::roflol:
su buzda dansdaki kadin diilmi birinci olan eside jinekolokmuydu neydi ne ünlüleri tanirim dogru düzgün nede magazini takip ederimde:roflol:bide gelmisim dedikodu yapmaya:roflol:
nazarboncugum topigin hayirli olsunvereliniortak
sey gazoz yok dimi dün gece cok ictim daha kendime yeni geldimde-tatlicadiarzu-:roflol:
aaaaaaa çok severim kendisiniZeynep tokuş da eşinden boşanmış...Madem ünlülerden de dedikodu malzemesi çıkarılabiliyor burda.Duyunca şaşırdım.....Bebekleri küçüktü henüz.....
evet o çıtırlar çalıkuşundan konuşuyo bencede biride benim kulağıma fısıldasa duyamadım:1shok:calikusunun demede:jeyyar::roflol:
:roflolmuydu isim aklimda tutamam vede yaprak dökümünü sadece annemlerdeyssem mecburen bakiyom canim yoksam avrupa yakasini seyredip stress atiyom ben volkiyanimla burhanimla:roflol:
su buzda dansdaki kadin diilmi birinci olan eside jinekolokmuydu neydi ne ünlüleri tanirim dogru düzgün nede magazini takip ederimde:roflol:bide gelmisim dedikodu yapmaya:roflol:
şimdi bir haber aldım çalıkuşu arkadaşımızı yeşilçamdan arıyolarmış...oraya gitti herhalde...yakında feride olarak karşımıza çıkacakmış....
iyi ki takip etmiyormuşsun....alkisalkisalkis