- 26 Şubat 2008
- 1.332
- 6
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.041
benim evde de var ondan bitane
ben aslında tığ gibiydim deeee kaydirigubbakcemile3 bakma koca yüzünden kilo aldım :mymeka:
3,5 Aylık Hamile Olan Çağla Şikel, Alişan'ın Kardeşi Selçuk Tektaş'ın Suada'da Yapılan Düğününe Katıldı.
Aç kalmadan 7 kilo verebilirsiniz! Tıklayın öğrenin!
Yeşil elbisesi ve derin göğüs dekoltesiyle göz kamaştıran Şikel’in hamilelikten dolayı kilo alması dikkat çekti. Show TV’de Alişan’la birlikte sunduğu Herşey Dahil isimli sabah programı bu hafta bitecek olan Şikel, program finalinden sonra eşi Emre Altuğ ile Yunan adalarını ve Türkiye’deki koyları kapsayan bir tekne turuna çıkacak.
göğüs dekoltesine bak maaşşallah
her ne kadar benim bir arkadaşıma benzemesede
güzel görüküyo
ama benim bi arkadaş var baş harfi sblue
onunkiler daha bi güzel
bende yakıştırmıyorum bunu emreyee :dilcikar:
:1shok: direk göğüsten almış kiloyuu
3,5 Aylık Hamile Olan Çağla Şikel, Alişan'ın Kardeşi Selçuk Tektaş'ın Suada'da Yapılan Düğününe Katıldı.
Aç kalmadan 7 kilo verebilirsiniz! Tıklayın öğrenin!
Yeşil elbisesi ve derin göğüs dekoltesiyle göz kamaştıran Şikel’in hamilelikten dolayı kilo alması dikkat çekti. Show TV’de Alişan’la birlikte sunduğu Herşey Dahil isimli sabah programı bu hafta bitecek olan Şikel, program finalinden sonra eşi Emre Altuğ ile Yunan adalarını ve Türkiye’deki koyları kapsayan bir tekne turuna çıkacak.
heee gııı bende iğnenin deliğinden geçiyodum aha okadar zayıfdım emme hımbıl gibi bişi oldum evlenincee ahhh kocalar ahhh:roflol:
susun yemekten bahsetmen
aç ama gururlu biri geldii naniknanik
:1shok: direk göğüsten almış kiloyuu
ben hiç beğenmiyorum bu kızcazı
ama kaptı emre yi ne diim allah sağlıklı doum versin bebişiyle mutlu olsunlar :ecrin_bebek:
döfelim şimdi ben rejimlik yemek yapıyorum
ama beymizin aklı kekte börekte tatlıda pilavda :mymeka:
Çekimleri Haziran Sonu Gibi Başlayacak Olan 'Ejder Kanı' Adlı Filmin Senaryosunu Yazan ve Yönetmenliğini Üstlenecek Olan Uğur Yücel, Sibel Can'a Teklifte Bulundu.
Polisiye-gerilim tarzında çekilecek olani filmde, ayrıca oyuncu olarak da kamera karşısına geçecek olan Yücel, filmin başrol kadın oyuncusu için Sibel Can'la görüştü.
Kenan İmirzalıoğlu'nun bir polisi canlandıracağı filmin kendisinin çok heyecanlandırdığını belirten Can, 'Şu an senaryoyu okuyorum. Henüz bir anlaşma, sözleşme yapmadım. Nasip, kısmet' diye konuştu. Can, yeni albümü için de hazırlıkların bittiğini açıkladı
benimkide sulu yemek şart susuz olunca doymuyomuşş :mymeka:yaa benim kocam etsiz yemek yiyemiyo doymuyomuş bide çayın yanına bişi istiyo illaki döfelim bencde hak ediyolarr:mymeka:
bu garıda şarap gibim laaananiknanik
hoşgeldin bitomm iyiyim şükür sen nasılsınnn
özledim 1gündee :)
benimkide sulu yemek şart susuz olunca doymuyomuşş :mymeka:
bende seviyorum sibel canıı kaydirigubbakcemile5
Benimkide etsiz yemeği yemekten saymıyo..:mymeka:
demekki erkek milleti hepsi aynı modelÇok üzgünüm çoook
ula sizin kadar laklakçı insan gürmedim hayatımda bee