Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

benim evde de var ondan bitane
ben aslında tığ gibiydim deeee kaydirigubbakcemile3 bakma koca yüzünden kilo aldım :mymeka:

heee gııı bende iğnenin deliğinden geçiyodum aha okadar zayıfdım emme hımbıl gibi bişi oldum evlenincee ahhh kocalar ahhh:roflol:

ohh ohh maşallah sinir oluyom şu çağlaya emreyede yakıştırmıyorum bide hamile yaa kadın hiç göstermiyı bilem hamileliğiniii anammm laelaelaelaelae:tomato:lülülülülülükötükedihüsoklava:bunların hepsi çağlayaaananiknanik:dilcikar:

benimde kocam benden şikayetci
o yemiyor göbeğimi eritem diyee
bende yanlız yiyemiyorum yardım et yiyomuş gibi yap diye zorluyorum
ee oturunca sofraya kendini durduramıyor
sonra kilo alıncada bana kızıyoo :roflol:

göğüs dekoltesine bak maaşşallah
her ne kadar benim bir arkadaşıma benzemesede
güzel görüküyo
ama benim bi arkadaş var baş harfi sblue
onunkiler daha bi güzel
bende yakıştırmıyorum bunu emreyee :dilcikar:

öylemi kıss sbluee hee
dam üstünde un eler dam üstünde un eler dombul dombul mimeler mimeler:roflol:

:1shok: direk göğüsten almış kiloyuu
ben hiç beğenmiyorum bu kızcazı
ama kaptı emre yi ne diim allah sağlıklı doum versin bebişiyle mutlu olsunlar :ecrin_bebek:

heee gııı bende iğnenin deliğinden geçiyodum aha okadar zayıfdım emme hımbıl gibi bişi oldum evlenincee ahhh kocalar ahhh:roflol:

döfelim şimdi ben rejimlik yemek yapıyorum
ama beymizin aklı kekte börekte tatlıda pilavda :mymeka:

Çekimleri Haziran Sonu Gibi Başlayacak Olan 'Ejder Kanı' Adlı Filmin Senaryosunu Yazan ve Yönetmenliğini Üstlenecek Olan Uğur Yücel, Sibel Can'a Teklifte Bulundu.

Polisiye-gerilim tarzında çekilecek olani filmde, ayrıca oyuncu olarak da kamera karşısına geçecek olan Yücel, filmin başrol kadın oyuncusu için Sibel Can'la görüştü.

Kenan ımirzalıoğlu'nun bir polisi canlandıracağı filmin kendisinin çok heyecanlandırdığını belirten Can, 'Şu an senaryoyu okuyorum. Henüz bir anlaşma, sözleşme yapmadım. Nasip, kısmet' diye konuştu. Can, yeni albümü için de hazırlıkların bittiğini açıkladı

yaa benim kocam etsiz yemek yiyemiyo doymuyomuş bide çayın yanına bişi istiyo illaki döfelim bencde hak ediyolarr:mymeka:

bu garıda şarap gibim laaananiknanik

evlenmem için annem faf sokuyor

Kenan Doğulu Dün Çıkan Albümü "Patron" U Basına ve Yakın Dostlarına Tanıttı
Müzik direktörlüğünü ağabeyi Ozan Doğulu’nun yaptığı albüm hakkında konuşan Doğulu, kardeşinin orkestrasının Sezen Aksu ile yollarını ayırmasıyla ilgili “Sezen Hanım ile çalışırken zaman zaman programlarda çakışmalar oluyordu, Ozan artık tüm enerjisini benim için harcayacak” dedi. Doğulu evlilik tarihinin sorulması üzerine “Annem yavaş yavaş laf sokmalara başladı. Beni devamlı evlenmem için gaza getirmeye çalışıyor, o yüzden zaman daralıyor” diye konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…